• 07 Nisan 2020, Salı 3:04
ALIBEKTAN

ALI BEKTAN

Küresel elitlerin planlarını yıkmak zorundayız

Dünyayı yöneten elit bir kesim var. Bu insanlar kendi kanlarının tarihteki en asil kan olduğuna inanıyorlar ve dünya ekonomisini ele geçirdiler. Bu noktada planlarını da hazırlayıp uygulamaya başladılar. Devletleri perde arkasından yöneten bu elitlerin ŞEYTANA TAPTIKLARINI ve dinlerin onlar için her hangi bir şey ifade etmediğini söyleyelim. En son İslam’ı kontrol etmek istiyorlardı. Bunu da Mekke’ye diktikleri rezidanslar ve Kabe çevresine yapılan yüksek binalarla gösteriyorlar.

.

Çin Biyolojik Silah üretiyor, nerde mi? Wuhan da. Gizli Biyolojik Silah üzerine çalışıyorlardı ve bu da uzun zamandır sürüyordu. Bu kurumun başında olan Dr Zhou 2018 yılında Nature Dergisine İngiltere de makale yolluyor. “Yarasalardan insanlara geçen virüsler” diye.. Araştırmalar sürerken sonra buradan sızan veya bilinçli şekilde piyasaya verilen virüs, dünyada girmedik ülke bırakmadı. Bu apaçık bir “BİYOLOJİK SİLAH” tır.

.

Ne istiyor bu elitler

.

Bunlara göre dünya nüfusu çok fazla. Özellikle yoksulluk sınırında yaşayan 3 Milyar nüfusun hiçbir değeri yok. Bunlar yeri geldiğinde, kendi ülkelerinde yaşayan halkları bile umursamazlar. O yüzden Avrupa ve ABD'de ölümler hızla sürüyor. Amaç, Kaos çıkartmaktı ve bunu başardılar. Dünyada her şey durdu ve insanlar ölüyor. Kendilerinin dışında olan hiç kimsenin bir değeri yok.

Salgın sonrasında ise bunların planlarını ortaya çıkartmak ve engellemek için bilinçli bir şekilde çalışmamız gerekiyor.

Komplo Olduğu Açığa Çıkıyor

Arjantin Kanalı C5N'den Tomás Méndez, COVID-19'u kimin yarattığını ortaya çıkarmak istediği için sansürlendi.

Tomás Méndez, çeşitli raporların video dosyalarını gösteren Coronavirüs'ün arkasında kimin olacağını açıkladı. DAIA'nın gazeteciyi sansürlemek için yakaladığı ifadelerinden biri, "Bunu finanse edenler Çin, ABD, İsrail diğerleri", büyük bankacılar ve Rotschild gibi büyük güçlü aileler var. Finanse ettikleri dergi (The Economist) çarpıcı şeyleri açıkladı.

Ayrıca, Etkinlik 2019'daki toplantıları açıkladı. COVID-19'un tamamen serbest bırakılmasından bir ay önce Ekim 2019'da, Bill Gates'in yardımıyla Brezilya'da başlayan ve tüm dünyaya yayılan, simüle edilmiş bir Pandemi gerçekleştirdiğinden bahsetti. Dünya, bir Pandemi ile mücadele etmek için gerekli öncelikleri almakta geç kaldı.

Ayrıca, ABD fonu olan Çinli bilim adamlarının SARS virüsüCoronavirüs ile nasıl değiştirdiğini, sentezlediği 2015 RAI Raporu da yayında gösterildi. Ve şimdi büyük Pnömoni üreterek insanları etkileyebilecek oldukça güçlü bir virüs yarattılar.

Son bir ek olarak, The Economist'in kapağıda, bazılarını "Oracle" olarak adlandırdığı bir analiz yaptı, çünkü bu derginin tahminleri her zaman gerçekleşiyor. Tomás Méndez, 2018'in sonunda "2019 Dünyası" olarak adlandırılan kapağı analiz etti. Bu merakla, Çin'e ve hatta bir pangolin'e atıflar gösterildi; Yarasadan sonra bu hastalığı ilettiği noktasından suçlandı, çünkü Coronavirüs'ün olduğu pazarda da satılıyordu. Ancak bu derginin kapaklarını analiz etmeye adanmış bir çok kanal, bu küçük hayvanın o kapaktaki önemini anlayamadı, hiçbir sebep yoktu.

Son olarak, gazetecinin, yazarın veya TV programcısının halka gerçeği anlatmaları engelleniyor. Eğer yaparlarsa, sistem her zaman onları pasifize etmenin bir yolunu bulacaklardır. Bunlar, dünyadaki tüm araçları yönetiyorlar, bu gezegenin tüm zihinleri üzerinde güce sahipler ve onlara karşı çıkanları yoksun bırakıyorlar. Sadece dinlerin değil toplumların da kelime olarak dahi bir anlamı, ağırlığı ya da herhangi bir değeri yoktur. Tekrar yazayım ki bunlar doğrudan Şeytana tapıyorlar.

http://www.bursaarena.com.tr/kuresel-elitlerin-planlarini-yikmak-zorundayiz-makale,4364.html


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık