• 28 Nisan 2020, Salı 9:04
ALIBEKTAN

ALI BEKTAN

Korona'nın sırları çözülüyor..

Dünyayı kaosa sokan ve Çin’deki gizli laboratuvarda üretilen Korona’nın arkasındaki sırlar dünya medyasında yer almaya başladı. Olayın ilginç tarafı bu yazının yazıldığı sıralarda Wuhan’da salgın bittiği Çin Hükümeti tarafından açıklandı. Bu olayın en ilginç tarafı dünya doktorlarının bu konuda 2 ye bölünmesidir. Öncelikle şunu açıklayalım: Dünya Sağlık Örgütü- Harward Üniversitesi ve 1869’da kurulan Nature Dergisi ve Yayınları bu işi başlatan İlluminati’nin kontrolünde olan kurumlardır.

2008 Nobel ödül sahibi Fransız bilim adamı Prof. Luc Montagnier, "Pourquoi docteur" adlı internet sitesine verdiği demeçte, Kovid-19'un Vuhan'da hayvan pazarından ortaya çıktığına inanmadığını söyleyerek "Bu virüs, doğal yollarla ortaya çıkmadı, bunu üretecek laboratuarlar var, bu tam bir profesyonel işi” açıklamasını yaptı.

Daha sonra da Japon bilim adamı 2018 Nobel ödül sahibi Prof. Tasuku Honjo yaptığı açıklamada “Bu virüs doğal değil, doğal virüs olsaydı dünyanın her tarafında farklı hava sıcaklıklarındaki ülkelerde, örneğin Çin’de ve İsviçre’de aynı etkiyi göstermezdi.

40 yıl hayvan ve virüs araştırmalarında bulundum, bu bilgilerimin ışığında söyleyebilirim ki virüs artificial (yapay) bir virüs” dedi. Karşılıklı tartışmalar sürüyor.

Bu nokta da Bilimin en büyük ödüllerini kazanmış olan bu iki doktor’a katılan birçok bilim adamı da bulunuyor. DSÖ Dünya Sağlık Örgütü’nün Çin deki salgın başlayınca uyarmadığını gerekçe göstererek suçlayan ABD Başkanı Trumph, kurumun fonlarını kesti. DSÖ, ne Aşı ne de İlaç konusunda açıklama yapmazken dünyada kaos’un sürmesi için açıklamalara devam ediyor. En son tedavi de kullanılan bir ilacın etkisi olmadığını sitesinde yayınladıktan sonra kaldırdı. DSÖ bu virüsün laboratuvar da üretilmediğini daha olaylar başladığından beri konuşuyor. O yüzden DSÖ’ye inanmamak gerekiyor. ABD Başkanı bile inanmıyorsa daha ne diyelim..

Bu olaydan sonra katıldığım TV programlarında bunun "Biyolojik Silah" olduğunu uzun zamandır savunurken, gelişmeler beni haklı çıkarıyor. Japon Doktor: “Bu virüs neden iklim değişikliklerinde bile aynı kalıyor. Çin’de de İsviçre’de de aynı” derken, Dünyanın 210 ülkesine hangi yolla bulaşıyor?

Cevap basit “Atmosfer” yoluyla..

Şeytan Salgınını başlatanlar 2.ci dalga yalanını ortaya attılar ve kendi yayın organları üzerinden pompalıyorlar. Onlara göre bu korku sürsün gitsin istiyorlar ama Avrupa Ülkeleri ve ABD yöneticileri neyin ne olduğunu bildiklerinden ekonomilerini ve sosyal hayatlarında normale dönme adımları atmaya başladılar.

Dünya düzeni değişecek derken, biz geçen hafta bu Çin Devleti’ne davaların açılmasını ve tazminatların istenmesi gerektiğini ileri sürdük. İlk adım ABD Eyaleti Missouri’den geldi. Dava açtılar ve Kongreye de Lahey Adalet Divanı'nda dava açmalarını istiyorlar.

ABD'de Cumhuriyetçi Senatör Lindsey Graham, koronavirüs (COVID-19) salgınının ortaya çıktığı Çin'in Wuhan kentindeki laboratuvarlarda inceleme başlatılması talebinde bulundu.

ABD'li senatörden 'Wuhan'daki laboratuvarlar incelensin' talebi

Fox News kanalına açıklamalarda bulunan Graham, Çin'in ABD'de koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden en az 53 bin kişiden ve işsiz kalan 26 milyon kişiden sorumlu olduğunu belirtti. Graham, Çin'in şimdiki tutumunu sergilemeye devam etmesi halinde yaptırımlara maruz bırakılması gerektiğini söyledi.

Graham, Çin'de insanların inancı ya da dini nedeniyle cezaevlerine konulduğunu ve tarihte dünyayı bu kadar çok zarara uğratan başka bir ülke olmadığını savundu. Wuhan'daki laboratuvarların incelenmesi için Çin'in müfettişlerle iş birliğine gitmesi gerektiğini ifade eden Graham, Wuhan'daki yarasa, maymun ve egzotik hayvanların satıldığı pazarların kapatılmasının önemine işaret etti.

Graham, Avrupa Birliği'nin Çin konusunda zayıf olduğunu ve hiçbir şey yapmadığını söyledi.

'Çin'e yaptırım' mesajı

Kendilerinin yapacak bazı şeyleri olduğunu kaydeden Graham, Çin davranışlarını değiştirene ve müfettişlerle iş birliği yapana kadar Çin'den seyahatlerin durdurulması, Çin'den ABD'deki üniversitelerde okumak için gelecek öğrencilere izin verilmemesi, Çinli yetkililerin ABD'ye gelmesinin yasaklanması ve Çinli şirketlerin ABD'de doğrudan yatırım yapmalarına izin verilmemesi gibi yaptırımlar uygulanabileceğini belirtti.

Bu salgın bittikten sonra daha birçok gizli kalmış olayın da ortaya çıkacağını söyleyelim….

http://www.bursaarena.com.tr/koronanin-sirlari-cozuluyor-makale,4458.html


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık