• 22 Haziran 2020, Pazartesi 12:40
ALIBEKTAN

ALI BEKTAN

Corona Avrupa'da azaldı, Amerika'da çoğaldı, neden?

Dünyada bugün 9 milyondan fazla insana bulaşan Corona’da son durum şu oldu. Avrupa Ülkeleri’nde vakalar azalırken, Amerika Birleşik Devletleri ve Brezilya'da üst seviyeye çıktı. Amerika 2 Milyon 250 Bini geçen vaka sayısının yanı sıra 122 Bin ölüm var. Brezilya'da ise 1 Milyon 32 Binlik vaka sayısı söz konusu iken ölüm sayısı 50. Binden fazlaya ulaştı.

Avrupa’ya baktığımızda İspanya- İtalya- Fransa ve İngiltere de yeni vaka sayıları günlük 250 ile 400 arasında değişirken, "Normalleşme" nedeniyle bu rakamların ortaya çıkması dikkat çekiyor. Haziran ayının gelmesiyle sıcaklar arttı ama ve düşüş kendini gösterirken, esas sorun Amerika Kıtasındaki diğer ülkelerde fazla bir artış söz konusu değilken neden ABD ve Brezilya'da ölümler tüm hızıyla sürüp gidiyor? Gerçek soru budur…

Küreselci şeytana tapanların hedefi dünya genelinde kaos çıkarmaktı ve bunu da Çin Teknoloji Bakanlığı’nın parasını ödediği Wuhan'daki Laboratuar’dan Biyolojik Silah Corona Virüsünü sızdırmakla düğmeye basıldı. Bu noktada küreselci şeytanların istedikleri birçok şey oldu. Komplo teorileri konusunda uzman olan ve 1990 yılından beri insanları uyandırmak için kitaplar yazan David İcke Türkçeye de çevrilen ve 2015 Şubat ayında basılan "İnsanoğlu Ayağa Kalk” adlı kitabında küreselcilerin dünyada bir Kaos çıkarma peşinde koştuklarını açıklıyor. Bunun arkasında da Rotschild’ların olduğunu yazdı. Corona Virüs konusunda 5 Nisan 2015 tarihinde bir konuşma yapan Bill Gates, kendi vakfının “Dünya da bir salgın çıkacağı konusunda araştırmalar yaptığını ve ülkelerin bunun tedbirlerini alması gerektiğini” söylüyor. 2017 Yılında da Başkan Trump ile bu konuda görüşen Bill Gates onun konuyu hafife aldığını medyaya açıklıyor.

Milyarlarca Dolar serveti olan Bill Gates parasını bu vakfa bağışlarken, onun aşı çalışmalarını destekleyen Soros 30 Milyar Dolar ve Warren Buffet 37 Milyar Dolar bağışlıyor. Düşünün ki bir anda 67 Milyar Dolar kasaya giriyor. Dünyanın en zenginleri arasında gösterilen bu iki isim neden bu paraları bağışlıyorlar?

Bu Kaos’un arka planında ne var?

  1. Küreselcilere göre Dünya nüfusu çok fazla bunun azaltılması lazım. Bu noktada yaşlıların bakımı için devletler çok fazla paralar ödüyorlar. O yüzden Corona yaşlıları hedef aldı. Vücut bağışıklığı güçlü olanlar, hastalığa yakalansalar bile iyileşiyorlar.
  2. ABD'de Kasım ayında seçim var. Trump ABD ekonomisini düzeltmişti. Salgın çıkınca devlet para dağıtmak zorunda kaldı. İşsizlik patladı. ABD hükümeti tedbirler alırken, birden bire bir polis çıkıp Afro-Amerikalı bir adamı öldürdü. Özellikle zenci kökenliler isyan ettiler. Gösterilerin dozu azalsa bile hala sürüyor. Bu noktada Kilise destekli Trump polis ve asker kullanarak sert tedbirleri savununca oy oranı yüzde 10 geriledi. Kazanma şansı az iken rakibi Joe Biden öne geçti
  3. Avrupa Birliği üyesi İngiltere üyelikten çıktı. Pandemi sürecinde İtalya ve İspanya AB’den gerekli desteği alamadı. Bu yüzden onlarda AB’den çıkmayı düşünmeye başladılar. Fransa ve Almanya "hata ettik onlara daha çok yardım etmeliydik" dediler. Böylece AB parçalanacak.. İspanya ve İtalya çıktığında AB Gemisi batabilir. Kuranlar Protestan olduğu için küreselciler onları da sevmiyorlar.
  4. Rusya'da vaka sayısı yarım milyonu geçti. AB Ekonomisinin petrol, doğlagaz ve hammadde tedarikçisi Rusya ekonomisi de krize girdi. (Rusya’nın bu hale gelmesi Türkiye’yi de etkiliyor. Türkiye de, meyve-sebze-tekstil gibi birçok ürünü satarken, 5-6 Milyon Rus turisti güneyde ağırlıyordu. Bu salgın nedeniyle Rusya'dan turist gelip gelmeyeceği belli değil. Oysa Türkiye bir turizm ülkesidir.)

Bu gelişmeleri bilmek gerekiyor.

Soğuk Savaş yıllarında ABD ve Rusya Biyolojik Silahlara çok büyük paralar harcadılar. 1969 Yılında insanlığı tehdit ettiğini anlayan Başkan Nixon bunun yasaklanması için BM bir kanun getirdi ve 1972 yılında 22 Ülke Biyolojik Silahların yasaklanmasını kabul ettiler. Ancak gizli süren araştırmalar vardı. Çin de Biyolojik Silah çalışmalarına devam etti. Soru şudur, Çin neden ihtiyaç duydu?

Corona Atmosfer'den geliyor ve ABD-Rusya ve Brezilya üzerinde dolaşması dikkat ekici..

Bize gelince, maske takmayıp sosyal mesafeye uymayan bizim halkımız da şunu düşünüyor; "Bana bir şey olmaz”.

Bizce hayır olur ve Corona’yı düşündüğümüzün çok çok ötesinde önemsemek zorundayız..

http://www.bursaarena.com.tr/corona-avrupa-da-azaldi-amerika-da-cogaldi-neden-makale,4678.html


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık