Yayman: Samandağı Turizm Kenti Yapacağız

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Samandağ ilçesini turizm kenti yapacaklarını söyledi.

Yayman: Samandağı Turizm Kenti Yapacağız
  • 28 Haziran 2018, Perşembe 13:16
AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Samandağ ilçesini turizm kenti yapacaklarını söyledi.
Samandağ ilçesindeki Hıdır Bey Mahallesinde bulunan Bbin yıllık çınar olan Musa ağacı altında partililerle bir araya gelen Yayman, Samandağ ilçesinde bulunan dünyanın ikinci uzun sahili olan Çevlik sahilini ve bunun yanında Tutis tünelinin bulunduğunu ve buralarda yapılacak olan çalışmalardan sonra daha fazla turisti ilçeye getireceklerini ifade etti. Yayman, hedeflerinin Samandağ ilçesini turizm kenti yapmak olduğunu vurguladı.
24 Haziran seçimlerinde AK Partiye Hataydan çıkan oylardan dolayı vatandaşlara teşekkür eden Yayman, “Bizler tüm Hatayın milletvekili olacağız ve Hataya hizmet için elimizden geleni yapacağız. Herkesin içi rahat olsun bize oy verenlere de vermeyenlere de hizmet edeceğiz. Yüz yıllardır Hatayda kardeşlik olgusu var bizlerde bu olgu çerçevesinde olacağız dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık