Rusya, Kırıma S-400 Yerleştiriyor

Rusyanın Kırım yarımadasına yerleştirdiği S-400 Savunma Sistemlerinin 4üncü etabını kuracağını aktarıldı.

Rusya, Kırıma S-400 Yerleştiriyor
  • 21 Eylül 2018, Cuma 21:15
Rusyanın Kırım yarımadasına yerleştirdiği S-400 Savunma Sistemlerinin 4üncü etabını kuracağını aktarıldı.
Rusya askeri kaynaklarının basına aktardığı bilgilere göre, Rusya Kırım yarımadasına yerleştirdiği S-400 Savunma Sistemlerinin 4üncü etabını kurmaya başladı. Edinilen bilgilerde 4üncü etabın yakın zamanda tamamlanacağı aktarıldı. Haberlerde, “Cankoy bölgesinde dördüncü S-400 kompleksinin konuşlandırılması planlanıyor. Yevpatoria, Sivastopol, Feodosia ve Canköy yakınındaki tüm bölünmelerin ana görevi, hava saldırılarını yarımadanın 400 kilometre kadar uzağında tutmak” ifadeleri kullanıldı.
Daha önce Rusyanın Yevpatorianın yakınlarında, üçüncü S-400 taburunu kurduğu duyurulmuştu. Önceki iki bölüm ise, Rusyanın Kırımdaki hava sınırlarını korumak için Ocak 2017de Feodosiada ve Ocak 2018de Sivastopolda kurulmuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık