Mudanyada Sokak Hayvanları İçin Mamamatik

Turhan Tayan Anadolu Lisesi öğrencilerinin sokak hayvanları için hazırladığı el emeği mamamatikler, Mudanya’da pilot bölge olarak seçilen Tarık Akan Parkı’na yerleştirildi.

Mudanyada Sokak Hayvanları İçin Mamamatik
  • 28 Mayıs 2018, Pazartesi 21:19

Turhan Tayan Anadolu Lisesi öğrencilerinin sokak hayvanları için hazırladığı el emeği mamamatikler, Mudanyada pilot bölge olarak seçilen Tarık Akan Parkına yerleştirildi. Öğrencileri duyarlılıklarından dolayı tebrik eden Başkan Hayri Türkyılmaz, “Mudanyada başlattığımız sevgi zinciri büyüyor” dedi.

Mudanya Belediyesi ile Turhan Tayan Anadolu Lisesi öğrencileri, sokakta yaşayan hayvanlara daha huzurlu yaşam alanları yaratmak amacıyla “mamamatik” uygulaması başlattı. Turhan Tayan Anadolu Lisesi öğrencilerinin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Projesi kapsamında can dostları için hazırladığı el emeği göz nuru mamamatikler, Mudanyada pilot bölge olarak seçilen Tarık Akan Parkına yerleştirildi. Doğayı ve canlıları korumak amacıyla yapılan bu çalışmalara her zaman destek vermeye hazır olduklarını dile getiren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, duyarlı öğrencilere ve öğretmenlerine teşekkür etti. Tüm canlıların yaşama hakkına saygı ilkesinden hareketle sokakta yaşayan canlıları unutmadıklarını hatırlatan Başkan Hayri Türkyılmaz, “Sahipsiz hayvanların sağlıklı ve korunaklı bir şekilde yaşamaları için kentin pek çok bölgesine kedi evleri yerleştirdik. Yine, Veterinerlik İşleri Birimimiz hayvanların mama ihtiyacını da gideriyor. Bu çalışmalara Mudanyalıların da destek vermesi bizleri mutlu ediyor. Mudanyada sürdürdüğümüz bu sevgi zinciri büyüyor” dedi.

 

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık