Mudanyada Ata Parkın Temeli Atıldı

Mudanya Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan ve içinde 10 metrelik Atatürk heykelinin bulunacağı Ata Park Projesi’nin temeli, coşkulu bir törenle atıldı. Projenin 45 gün içinde tamamlanacağını belirten Başkan Hayri Türkyılmaz, “Mudanya’nın yeni buluşma noktası Ata Park olacak” dedi.

Mudanyada Ata Parkın Temeli Atıldı
  • 06 Haziran 2018, Çarşamba 21:40


Mudanyada belediyeye ait alanları halkın kullanımına açan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ilçeye yeni bir yeşil alan daha kazandırıyor. Mudanya Belediyesi, Ömerbey Mahallesi kanal boyu mevkiinde belediyeye ait alanda, Ata Park Projesinin yapımına başladı. İçinde 217 metrekare yeşil alan, oturma, dinlenme alanları ve 10 metrelik Atatürk heykelinin bulunacağı Ata Park Projesinin temeli, düzenlenen törenle atıldı. Törene, CHP Parti Meclis Üyesi ve Bursa Milletvekili  Orhan Sarıbal, CHP Bursa İl Başkanı Hüseyin Akkuş, CHP Bursa 2. Bölge Milletvekili Adayı Süleyman Ayyılmaz, CHP Mudanya İlçe Başkanı Ergül Batman ve Mudanyalılar katıldı. Mudanyanın var olan değerlerini koruyarak, geliştirerek geleceğe taşıma noktasında çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Göreve geldiğimizde söz vermiştik. Mudanyada güzel şeyler olacak, Mudanya ile herkes gurur duyacak demiştik. Alnımıza bir tek kara leke kondurmadan bu vatanı bizlere emanet eden Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimize borcumuzu ödüyoruz. Biz Atatürkçüyüz, biz Cumhuriyetçiyiz diyerek bugünlere geldik. Onların emaneti olan Türkiye Cumhuriyetini ilelebet sürdürmek adına canımız pahasına çalışacağız. Herkesin imreneceği buluşma noktasını hayata geçiriyoruz. Mustafa Kemal Atatürkümüzün 10 metre boyunda hangi yönden bakarsanız bakın silüetini göreceksiniz. O ruhu burada yaşayacaksınız. Bu parkın süresi 45 gün. Temmuzun 15inde teslim edilecek. Herkesin imreneceği, hepimizin gurur duyacağı bir park olacak. Mudanyaya hayırlı olsun” dedi.Törene katılan CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, “Burada, hayatımızın her noktasında yaşadığımız bu tarihsel süreçte kendisini saygıyla minnetle andığımız Atamızı göreceğiz. Mudanya barışın kenti, zeytinin başkenti, bu tür güzel projelerle daha anlamlı olacak. Bu park, Mustafa Kemal Atatürkün emanet ettiği Türkiye Cumhuriyetinde 24 Hazirandaki değişimin ilk adımı olsun” diye konuştu.

CHP Bursa İl Başkanı Hüseyin Akkuş ise, Mudanyanın tarihsel kimliğini koruyan ve bununla ilgili mücadele eden, Mudanyanın tarihsel kimliğini önemseyen Başkan Türkyılmaza teşekkür etti.

 

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık