Chp Sendika Ziyaretleri Devam Ediyor.

CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi ve CHP İl Yönetimi, Türk Eğitim Sen’e nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Chp Sendika Ziyaretleri Devam Ediyor.
  • 09 Ocak 2019, Çarşamba 10:01

 

CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi ve CHP İl Yönetimi, Türk Eğitim Sene nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi ve CHP İl Yönetimi Türk Eğitim Seni ziyaret etti. CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi ve CHP heyetini, Türk Eğitim Sen Çorum Şube Başkanı Selim Aydın, Türk Sağlık Sen Çorum Şube Başkanı Fatih Gök, Türk Tarım Orman Sen Şube Başkanı Necati Gül ve Türk Büro Sen Çorum Şube Başkanı Sami Çam karşıladı. CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi ziyarette şunları dile getirdi. “sendikalar sivil toplum kuruluşları içerisinde önemli bir rol üstleniyor bu sebeple sendikaları önemsiyoruz. Bugünkü ziyaretimiz bir nezaket ziyaretidir. Buna ek olarak siz değerli sendika başkanlarımızın düşünce ve öneri ve yaşadığı sorunları dinlemek üzere bugün buradayız.” Dedi.

Türk Eğitim Sen Çorum Şube Başkanı Selim Aydın, Türk Sağlık Sen Çorum Şube Başkanı Fatih Gök, Türk Tarım Orman Sen Şube Başkanı Necati Gül ve Türk Büro Sen Çorum Şube Başkanı Sami Çam ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler.


HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık