Cemal Enginyurt, Sosyal Medyada ‘Trend-Topik Oldu

MHP Ordu Milletvekili seçilen Cemal Enginyurtun seçim öncesi yerel bir TV kanalında yaptığı konuşma sosyal medyada tıklanma rekorları kırıyor.

Cemal Enginyurt, Sosyal Medyada ‘Trend-Topik Oldu
  • 28 Haziran 2018, Perşembe 9:58
MHP Ordu Milletvekili seçilen Cemal Enginyurtun seçim öncesi yerel bir TV kanalında yaptığı konuşma sosyal medyada tıklanma rekorları kırıyor.
24 Haziran seçimlerine hazırlık sürecinde bir yerel TV kanalının programına konuk olan MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, kamuoyunda MHPnin neden AK Parti ile ortak hareket ettiği yönündeki görüşlere ilişkin soruya şöyle cevap verdi:
Kiminle bir olacaktık? Recep Tayyip Erdoğanla bir olmayacaktık da, kocam domuz etini 7 dakikada bitirdi diyen (Canan Kaftancıoğlu) dinsizlerle mi bir olacaktık? Recep Tayyip Erdoğanla bir olmayacaktık da, sabah okunan ezan sesinden tiksiniyorum diyen CHPli Sera (Kadıgil) ile mi bir olacaktık? Recep Tayyip Erdoğanla bir olmayacaktık da, ‘şehitler ölmez vatan bölünmez sözünden nefret ediyorum diyen CHP ile mi ittifak yapacaktık? Recep Tayyip Erdoğanla bir olmayacaktık da, Selahattin Demirtaşa özgürlük isteyenlerle mi bir olacaktık? Recep Tayyip Erdoğanla bir olmayacaktık da, PKK cenazelerine katılıp ağlayanlarla mı bir olacaktık? Recep Tayyip Erdoğanla bir olmayacaktık da, bu ülkenin şerefli komutanlarının, Türk milliyetçisi generallerinin, askerlerinin apoletlerini sökeceğim diyen apoletsizlerle mi bir olacaktık? Recep Tayyip Erdoğanla bir olmayacaktık da, ülkücü kanı elinde olanlarla mı bir olacaktık? Bunlarla bir olmaktansa Recep Tayyip Erdoğanla bir olmak şerefti, onurdur bizim için. Hiç olmazsa Recep Tayyip Erdoğanın elinde ülkücü kanı yok. AK Partililerin elinde ülkücü kanı yok. Bugün o CHP ile ittifak yapanlar komünist Alper Taşçı, komünist Muharrem İnceyi, komünist Özgür Özeli, komünist Veli Ağababayı, FETÖcü Öztürk Yılmazı, nasıl bir araya geldiklerini izah etsinler. Düne kadar gerici, yobaz deyip, başörtülülere kara Fatma, böcek diyenlerle Saadet Partililer nasıl bir araya geldi onu izah etsinler. Bizim AK Parti tabanıyla problemimiz yok ki. Allah, vatan, bayrak, devlet, millet, cami, ezan, her şeyimiz aynı. Ayrımız gayrımız yok ki bizim AK Partililerle. Ama bizim CHPnin tavanı ile problemimiz var. CHPnin tabanıyla problemimiz yok. CHPnin tavanı komünist, CHPnin tavanı PKKlı, CHPnin tavanı YPGli.”
Enginyurtun bu konuşması bir anda hızlı bir şekilde sosyal medyaya yayıldı. Görüntünün yayılmasıyla birlikte sosyal medyada Cemal Enginyurt fırtınası esti. Enginyurtun açıklamalarını içeren görüntü birçok sitede tıklanma rekoru kırdı. Bir çok sitede 2-3 milyonu aşkın tıklanan görüntü ‘trend-topik (TT) oldu.

Sözlerimin arkasındayım”
Bu açıklamasının ardından milletvekili seçilen Cemal Enginyurt, teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor. Vatandaşlardan büyük ilgi gören MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, sosyal medyada tıklanma rekorları kıran açıklamalarının arkasında olduğunu ve halen aynı düşünceleri paylaştığını ifade etti.
Enginyurt, açıklamalarının özellikle MHP ve ülkücü kesim üzerinde büyük tesir bıraktığını belirterek, Dolayısıyla bu düşüncemiz samimi bir düşünce olarak sandıkta da tecelli etti. AK Parti yüzde 42, MHP yüzde 11 oy aldı, Sayın Cumhurbaşkanımız da yüzde 52,5 oy aldı. Bu neyi gösteriyor? MHPliler, ülkücüler, Cemal Enginyurtla aynı düşündüler. Bütünüyle sandığa gittiler ve Sayın Cumhurbaşkanımızı seçtiler. Biz aynı sözümüzün arkasındayız. Sayın Recep Tayyip Erdoğanla bir olmak Selahattin Demirtaşa özgürlük isteyenlerle bir olmak evladır. Selahattin Demirtaşa özgürlük isteyenlerle bir olmaktansa bundan sonra mecliste de yine sayın Recep Tayyip Erdoğanla bir olmayı tercih ederiz dedi.

HDPye oy veren CHPliler bu ülkeye ihanet etti”
HDPnin meclise girmesinin CHP desteğiyle olduğunu da vurgulayan Enginyurt, HDPye oy verip meclise gönderen CHPliler bu ülkeye en büyük ihaneti etmişlerdir. Kendi partisine sahip çıkmayıp, Atatürkün partisine, halkın partisine, Cumhuriyeti kuran partiye ihanet etmişlerdir. HDP bugün meclise girmişse CHP yüzünden girmiştir. Ve bu ülkeye yapılan en büyük ihanettir. Böyle insanlarla bir olmaktansa Recep Tayyip Erdoğanla bir olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık