Bakkal : Algı Operasyonunu Boşa Çıkardık

Balıkesirin Bandırma ilçesinde 24 Haziran seçimlerinin sonuçlarını değerlendiren Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Yurttaş Bakkal, MHP kadrolarının algı operasyonlarını boşa çıkardığını ifade etti.

Bakkal : Algı Operasyonunu Boşa Çıkardık
  • 26 Haziran 2018, Salı 14:34
Balıkesirin Bandırma ilçesinde 24 Haziran seçimlerinin sonuçlarını değerlendiren Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Yurttaş Bakkal, MHP kadrolarının algı operasyonlarını boşa çıkardığını ifade etti.
24 Haziran seçimleri öncesi partileri hakkında barajı geçemez diyerek algı operasyonu yapılmak istendiğini belirten MHP İlçe Başkanı Yurttaş Bakkal, Türk milleti verdikleri oylar ile bu algı operasyonlarını boşa çıkarmıştır dedi.
Seçim sonuçlarını değerlendiren Yurttaş Bakkal “24 Haziran seçimleri ile Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi resmen hayata geçmiştir. Millet aklıyla yola çıkan Cumhur İttifakının oyları ile ortak adayımız Recep Tayyip Erdoğan ülkemizin ilk başkanı olmuştur. Kamuoyu araştırma şirketleri ve bazı köşe yazarlarının oluşturmaya çalıştıkları algı operasyonlarını Türk Milleti verdikleri oylarla boşa çıkardı. Özellikle Türkiye Cumhuriyeti Devletine ve Türk Milletine verdikleri bu destek için duacıyız. Seçilmiş olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğana başarılar diliyoruz. Her ne kadar Ak Parti Genel Başkanı olsa da Recep Tayyip Erdoğana olan inancımız tamdır dedi.
Bakkal : Kahve falı bakar gibi anket yaptılar
MHP İlçe Başkanı Yurttaş Bakkal, Erken seçim kararının alınmasının ardından Türk Milleti nezdinde yapılan kamuoyu araştırmalarında MHPnin barajı aşamayacağı algısı pompalanmaya çalışıldı. Bazılarına göre MHP yüzde 3, bazılarına göre yüzde 5 oy barajını geçemeyeceği ifade edilerek adeta kahve fallarına bakıldı. Tüm bu yalanlara rağmen Türk Milleti gereğini yaparak MHPnin baraj sıkıntısı yaşamadığını, her daim önce ülkem ve milletim diyen anlayışın mutlaka TBMM çatısı altında olacağı gerçeğini kamuoyuna ispatlamıştır. Devlet aklının millet aklıyla buluşmasıyla MHP 27. yasama döneminde 49 milletvekili ile TBMMde temsil edilecektir. Dikkat edilmesi gereken en önemli hususlardan biri de bu seçim sürecinde Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli sadece 3 tane açık hava mitingi yapmış, 3 kere de televizyonda programa çıkmıştır. Her türlü algı operasyonu ve olumsuzluklara rağmen Türk Milleti desteğini esirgememiş ve Cumhur İttifakını zafer taşımıştır ” dedi.
Açıklamalarına Bandırmadaki seçim sonuçlarını değerlendirerek devam eden MHP İlçe Başkanı Yurttaş Bakkal “ Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ilçe teşkilatı olarak ortak adayımız Recep Tayyip Erdoğana tüm desteğimizi verdik. Zaten çıkan sonuçlardan da bu destek net olarak görülüyor. Ancak milletvekili seçimlerinde Bandırmada 1 Kasım 2015 seçimlerinde aldığımız oy oranlarını yakalayamadık. Bu bizim beklediğimiz bir sonuç değildi. Bu sonuçlar Bandırmada kendimizi seçmenler ile aynı doğrultuda buluşturamadığımızı gösterdi. Önümüzdeki seçimlerde milletimize MHPnin projelerini daha iyi anlatarak Bandırma Belediyesine talip olduğumuzu ve desteklerini istediğimizi belirtmeliyiz. Kuşkusuz takdir her zaman olduğu gibi Türk Milletinin olacaktır. Bu vesile ile seçim sonuçlarının ülkemize, milletimize ve İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğana ve TBMMde İslam sevdasıyla görev yapacak milletvekillerine inancımız tamdır” şeklinde konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık