Başkan Ergül Aday Adaylığını Açıkladı

CHPli Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Mart 2019da yapılacak olan yerel seçimlerde tekrar belediye başkan adayı olmak için, partisine aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Başkan Ergül Aday Adaylığını Açıkladı
  • 19 Ekim 2018, Cuma 14:45
CHPli Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Mart 2019da yapılacak olan yerel seçimlerde tekrar belediye başkan adayı olmak için, partisine aday adaylığı başvurusunu yaptı.
Sinop Belediyesi önünde toplanan yüzlerce belediye çalışanı ile birlikte CHP Sinop İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısına katılan Başkan Ergül, önümüzdeki yerel seçimler için belediye başkan aday adaylığını açıkladı.
Başkan Ergül yaptığı konuşmasında belediye çalışmaları hakkında kısa bir bilgilendirme yaparak, “Sinop 3 yıldır üst üste Türkiyenin en mutlu şehri seçiliyor. Ben bununla da gurur duyuyorum. Bu çorbada bir nebze tuzumuz olduysa belediye olarak kendimizi mutlu addediyoruz. Ben sizlerin istekleri doğrultusunda tekrar belediye başkanlığına adayım. Siz bunları istemeseydiniz herhalde ben de yeter derdim ama sizlerin isteğiniz ile bunun adına taş mı denir toprak mı elimizi, gövdemizi koydum. Ben de sizler gibi Sinopu çok seviyorum, ortak paydamız Sinop. Bu kente kim bir çivi çakıyorsa, kim hizmet ediyorsa hepsinin sırtımda yeri var. Şimdi çok değerli başkan adayı arkadaşlarımız da var. Tabii ki bu demokratik bir yarıştır yani onlara da başarılar diliyorum. Yolları açık olsun, biz hep abi kardeşiz. Bu dostluğumuz arkadaşlığımız hiç bitmez. Ben ömrümün sonuna kadar Sinopun hizmetindeyim” dedi.
Toplantıda CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz ve CHP İl Başkanı İnan Savaş Yüksel de kısa birer konuşma yaparak, Başkan Ergüle aday adaylığının hayırlı olmasını diledi.
Basın toplantısına CHP Merkez İlçe Başkanı Mustafa Tolga Kara, partililer ve çok sayıdaki belediye çalışanları katıldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık