Chp Alacada Seçim Startını Verdi

CHP’den Alaca Belediye Başkanlığı adaylığı kesinleşen Sedat Genç için 14 Aralık 2018 Cuma günü Alacada bir tanıtım toplantısı düzenlendi.

Chp Alacada Seçim Startını Verdi
  • 26 Aralık 2018, Çarşamba 9:12

CHPden Alaca Belediye Başkanlığı adaylığı kesinleşen Sedat Genç için 14 Aralık 2018 Cuma günü Alacada bir tanıtım toplantısı düzenlendi.

CHP Alacada Aday tanıtım toplantısından sonra CHP seçim startını verdi. CHP Çorum İl başkanı Hasan Eray Tüfekçi, CHP Alaca Belediye Başkan Adayı Sedat Genç ve CHP Çorum Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç Alacada bir işyeri açılışı yaptılar.

İşitme cihazları ve sağlık ürünleri satışı yapan işyerinin açılışını, CHP Çorum İl başkanı Hasan Eray Tüfekçi, CHP Alaca Belediye Başkan Adayı Sedat Genç ve CHP Çorum Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç yaptı. Açılışı kurdele keserek yapan CHPliler hayırlı uğurlu olması ve bol kazanç temennisinde bulundular.

CHPliler Çoruma dönerken yol üzerinde eski adıyla Gel Hayır yeni adıyla Boğazönü köyü ve civar köylere uğrayarak köylülerle bir araya geldiler. Köylülerin sıkıntı ve şikâyetlerini dinleyen CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi; Atatürkün dediği gibi Köylü milletin efendisidir. Bizlerde CHP olarak köylülerimize itibarını geri vereceğiz. Köylerdeki hayat standartların yükselmesi için elimizden geleni yapacağız, CHP iktidarında Çiftçimizin yüzü gülecek ucuz mazot, ucuz gübre ve ürettiği mahsulü değerinde satabileceğini bir kez daha hatırlattı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık