Türkiyenin Bağdat Büyükelçisi Yıldızdan Kerküke Resmi Ziyaret

Türkiyenin Bağdat büyükelçisi Fatih Yıldız Kerkük şehrine resmi ziyarette gerçekleştirdi.

Türkiyenin Bağdat Büyükelçisi Yıldızdan Kerküke Resmi Ziyaret
  • 20 Ağustos 2018, Pazartesi 22:01
Türkiyenin Bağdat büyükelçisi Fatih Yıldız Kerkük şehrine resmi ziyarette gerçekleştirdi.
Yıldız, Kerkük valisi Rakan Sait tarfından valilik binasında karşılandı. Ziyarete Irak Türkmen cephesi başkan yardımcısı Hasan turan ve Kerkük il meclis üyeleri de katıldı.
Yıldız ve Sait Kerkükteki güvenlik gücleri, din adamları ve önde gelen siyasililerle görüştükten sonra Kerkük il meclisi salonunda basına açıklamalarda bulundu.
Büyükelçi Yıldız, yaptığı açıklamada, “Kerküke Türkiyeniin birlik ve destek mesajını getirdik. İnşallah ziyaretimiz tüm gruplar için hayırlara vesile olan bir ziyaret olur” ifadelerini kullandı.
Kerkük valisi Rakan Sait ise “Sayın Yıldızın ziyareti bizi şereflendirdi, Türkiye her zaman Irakın toprak birliği korudu. Türkiye ve Türk halkı ayrım yapmadan yanımızda oldular, bizi desteklediler, yaralarımızı sardılar” dedi

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık