Tbmm Başkanı Yıldırımdan Esnaf Ziyareti

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Antalyada esnaf ziyaretinde bulundu. Esnaf ve vatandaşlar, Yıldırıma büyük ilgi gösterdi.

Tbmm Başkanı Yıldırımdan Esnaf Ziyareti
  • 07 Ekim 2018, Pazar 17:13
TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Antalyada esnaf ziyaretinde bulundu. Esnaf ve vatandaşlar, Yıldırıma büyük ilgi gösterdi.
TBMM Başkanı Binali Yıldırım, yarın 26 ülkenin meclis başkanı ile bir araya geleceği Antalyaya geldi. Antalya Havalimanında Vali Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve çok sayıda vatandaş tarafından karşılanan Yıldırım, Batmanda şehit düşen Uzman Çavuş Ali Hekimin ailesine ziyarette bulundu. Binali Yıldırım, ardından Kazım Özalp ve Cumhuriyet Caddesi üzerindeki esnafı ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Yıldırım, fotoğraf çektirme isteklerini de geri çevirmedi. Bir restoranda yemek yiyen Yıldırım, daha sonra Beleke hareket etti.
Yıldırımın Belekte Rusya Devlet Duması Vyacheslav Volodin, Kazakistan Meclis Başkanı Nurlan Nigmatulin ve Katar Şura Meclisi Başkanı Ahmed Bin Abdullah Al Mahmud ile bir otelde görüşmesi bekleniyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık