Rusya Devlet Başkanı Putin Azerbaycanda

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, resmi ziyarette bulunduğu Azerbaycanda temaslarına başladı.

Rusya Devlet Başkanı Putin Azerbaycanda
  • 27 Eylül 2018, Perşembe 11:50
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, resmi ziyarette bulunduğu Azerbaycanda temaslarına başladı.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, resmi temaslarda bulunmak üzere Azerbaycanın başkenti Baküye geldi. Putini Haydar Aliyev Uluslararası Havalimanında Azerbaycan Başbakan Yardımcısı Yagub Eyyubov, Azerbaycan Dışişleri Bakan Yardımcısı Halef Halefov ve diğer yetkililer karşıladı. Putin, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Moğolistan Devlet Başkanı Khaltmaaki Battulga ile birlikte Baküde düzenlenen 2018 Dünya Judo Şampiyonasının son gününde karma takım müsabakalarını izledi. Putin, daha sonra Azerbaycan-Rusya 9. Bölgesel Forumuna katılacak.
Vladimir Putin, temaslarından sonra 27-28 Eylül tarihlerinde Tacikistanın başkenti Duşanbede gerçekleştirilecek olan Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) Devlet Başkanları Konseyi toplantısına katılmak üzere Baküden ayrılacak.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık