Osmangazi Belediyesinden Demirtaşta Gönül Sofrası

Osmangazi Belediyesinin Demirtaş Cumhuriyet Mahallesinde düzenlediği sokak iftarı programında, binlerce vatandaş hep birlikte orucunu açtı.

Osmangazi Belediyesinden Demirtaşta Gönül Sofrası
  • 02 Haziran 2018, Cumartesi 21:00

Osmangazi Belediyesinin Demirtaş Cumhuriyet Mahallesinde düzenlediği sokak iftarı programında, binlerce vatandaş hep birlikte orucunu açtı.

Ramazan ayı boyunca şehrin farklı kesimlerinde kurduğu iftar sofralarında vatandaşları buluşturan Osmangazi Belediyesi, ilçenin yeni gelişim merkezlerinden Demirtaşta sokak iftar kurdu. Osmangazi Belediyesinin Demirtaş Cumhuriyet Mahallesinde yeni hizmete açtığı pazar alanında düzenlenen iftar yemeğine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündarın ev sahipliğinde gerçekleşen iftarda yaklaşık bin 500 kişi iftarını aynı sofrada açtı. AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez, Demirtaş Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Mustafa Mayil ve vatandaşların katıldığı iftar programı öncesinde Kuran-ı Kerim okundu.

Ramazan ayının güzelliklerini vatandaşlarla birlikte paylaştıklarını belirten Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Bu mübarek ayda, iftar sofralarında, teravih namazlarında ve sahurlarda, hemşehrilerimizle birlikte buluşuyoruz. Kardeşlik, paylaşma ve dayanışmanın en üst düzeye çıktığı günleri yaşıyoruz. Ramazanın bereketi ve güzelliği inşallah diğer aylara da yansır. Bizler, yıl boyunca vatandaşlarımızla farklı etkinliklerle sofralarında buluşarak sevinçlerini ve hüzünlerine ortak oluyoruz. Rabbim, bu birliğimizi daim kılsın” dedi. 

Osmangazi Belediyesi olarak şehri tarihi dokusuyla birlikte yeniden inşa ederek geleceğe taşıdıklarını belirten Dündar, “Osmangazinin yaptığı hizmetler Bursaya ve Türkiyeye yansıyor. Çalışmalarımızı bu bilinçle sürdürüyoruz. Demirtaş, kendini baştan sona yeniledi. 2009 yılında 18 bin nüfusa sahip olan Demirtaş, bugün 80 bini aşan nüfusuyla modern şehir hüviyetine büründü. İmar çalışmalarıyla kaçak yapılaşmanın olmadığı yeni bir şehri Demirtaşta inşa ettik. Bursanın yeni cazibe merkezi haline getirdik. Meydanı tamamen yeniliyoruz. Mimarisiyle Türkiyeye örnek olan Demirtaş Merkezi Camiini ilk teravihle birlikte ibadete açtık. Meydan ile birlikte kültür merkezini de yakın zamanda hizmete açacağız” diye konuştu.

AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç de Demirtaşta güzel bir buluşmaya vesile olduğu için Başkan Dündara teşekkür ederek, “Ramazan, ibadet ayı olduğu kadar aynı zamanda muhabbet ayıdır. İftar sofralarıyla aramızda manevi köprüler kuruyoruz. Birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendiriyoruz. Rabbim, inşallah ramazan ayını hakkıyla idrak edebilmeyi nasip etsin” dedi.


HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık