Mudanya Belediyesinden 400 Öğrenciye Yaz Okulu

Mudanya Belediyesi tarafından 7-12 yaş arası çocuklar için ücretsiz olarak düzenlenen Yaz Okulları, törenle başladı.

Mudanya Belediyesinden 400 Öğrenciye Yaz Okulu
  • 19 Haziran 2018, Salı 11:59

Mudanya Belediyesi tarafından 7-12 yaş arası çocuklar için ücretsiz olarak düzenlenen Yaz Okulları, törenle başladı. Basketbol, futbol branşlarının yanı sıra drama, İngilizce, resim, müzik, dans, heykel, ebru atölyelerinin de bulunduğu Yaz Okullarına 400 öğrenci kayıt yaptırırken törende konuşan Başkan Hayri Türkyılmaz, “Her şey geleceğimiz olan çocuklarımızın yarınlara daha umutlu bakabilmesi için” dedi.

Mudanya Belediyesi Yaz Okulları, yaz tatilini spor yaparak, eğlenerek ve öğrenerek geçirmek isteyen çocukları ağırlamaya başladı. Sosyal belediyecilik ilkesi gereği ücretsiz olarak düzenlenen Yaz Okulları, Yeni Mahalle Basketbol Sahasında düzenlenen törenle başladı. Törene Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Servet Usta, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sevgi Ursavaş, öğrenci ve veliler katıldı. Yaz Okullarında basketbol, futbol branşlarının yanı sıra drama, İngilizce, resim, müzik, dans, heykel, ebru atölyelerinde 7-12 yaş arası 400 öğrenci, haftada iki saat ücretsiz olarak eğitim görecek. Spora ve sporcuya her zaman destek olduklarını vurgulayan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ücretsiz olarak düzenlenen Yaz Okulları ile Mudanyalı çocukların spor yapmalarına, el becerilerini geliştirmelerine olanak sağladıklarını söyledi. Başkan Türkyılmaz, “Amacımız öğrencilerimizi geleceğe en iyi şekilde en güvendiği ortamda hazırlamak. Gece gündüz demeden çalışıyoruz. Çocuklarımız için üzerimize düşen ne varsa misliyle yapıyoruz. Yaptığı tüm etkinlikleri halkına ücretsiz ulaştıran başka bir belediye yok. Türkiyenin en başarılı iki belediye başkanından biri sizin belediye başkanınız. Mudanya ile herkes gurur duyacak demiştim. Geldiğimiz noktada, Mudanyada güzel şeyler oluyor, herkes Mudanya ile gurur duyuyor. 24 Hazirandan sonra ise ülkemin her karışında güneş en aydınlık şekilde doğacak ve ülkemizin geleceği çocuklarımız yarınlarına umutla bakacaktır. Her şey geleceğimiz olan çocuklarımız için” diye konuştu. Başkan Türkyılmaz, konuşmaların ardından Basketbol Yaz Okuluna katılan öğrencilere içinde spor malzemelerinin bulunduğu çanta hediye etti. Öte yandan Halitpaşa Spor Tesisinde ise Futbol Yaz Okulunun başlangıç töreni yapıldı. Başkan Yardımcısı Servet Usta da geleceğin futbolcularına spor çantasını hediye etti.

 

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık