Mhpli Yücel Kocasinan Belediyesi Başkan Aday Adayı Oldu

Milliyetçi Hareket Partisi Kocasinan Belediyesi Meclis Üyesi Kazım Yücel, yapılacak olan yerel seçimlerde Kocasinan Belediyesi Başkanlığı için aday adayı olduğunu söyledi.

Mhpli Yücel Kocasinan Belediyesi Başkan Aday Adayı Oldu
  • 15 Ekim 2018, Pazartesi 16:37
Milliyetçi Hareket Partisi Kocasinan Belediyesi Meclis Üyesi Kazım Yücel, yapılacak olan yerel seçimlerde Kocasinan Belediyesi Başkanlığı için aday adayı olduğunu söyledi.
Yaptığı açıklamada Kocasinan halkının daha refah içerisinde yaşaması kaygısında olan bir insan olduğunu ifade eden Yücel, adaylık söz konusu olur ise seçim sürecine girildiğinde projelerini kamuoyu ile paylaşacağını söyledi. Yücel açıklamasında; 4 yıldır Milliyetçi Hareket Partisinden Kocasinan Belediye Meclis Üyeliği yapmış bulunmaktayım. Aynı zamanda bir dönem de Büyükşehir Belediyesinde meclis üyeliği görevini yürüttüm. Milliyetçi Hareket Partisinin hangi gözle baktığını elimden geldiğince Kayseri kamuoyu ile paylaştım. Sonuç itibarıyla kamuoyuyla bu anlamda örtüştüğümüz çok konu olduğunu il teşkilatı ve ilçe teşkilatı defaten bana bahsetti. Bu konular üzerine yaklaşan seçimlerde aday adayı olma konusunda İl Teşkilatı, İlçe Teşkilatında yapmış olduğum görüşmelerde böylesine bir konunun hayırlı olacağını, Kayseri gündeminde bu seçimlerde aday adayları arasında olmam gerektiğinden bahsettiler. Bugün itibariyle ilçe başkanı ziyaret ettim, il başkanıyla yapmış olduğum görüşmeler neticesinde aday adaylığını kamuoyu ile paylaşmış oldum. Eğer kısmet olur da bir seçim sürecine girecek olur isek Kocasinan bölgesinde liyakatlı, gerçekten seviyeli, gerçekten bugüne kadar yaşanmış seçilen en güzelini ve Adalet Kalkınma Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi, İYİ Partiye elimden geldiğince Milliyetçi Hareket Partisinin güleryüzünü göstereceğim. O kadar tatlı bir seçim süreci olmalı ki, Kayseri kamuoyuna biz kendimizi projelerimizde anlatmalıyız, projelerimizin sürekli zikretmeliyiz, Kayseri Kocasinan bir yukarı üst segmente nasıl çıkarabiliriz bunlarla ilgili kamuoyunda elimizden geldiğince kapı kapı dolaşacağız. Tabii ki bunları anlatmak için erken ama hangi niyetle çıktığımı da ben söylemek istiyorum. Kayseri Kocasinan da dört buçuk yıldır yapmış olduğum belediye meclis üyeliğimde kamuoyu çok iyi bilir ve takdirlerine sunuyorum ki Kayserinin çok özel konularını medeni cesaretimi ortaya koymak kaydıyla bütün meclis üyesi arkadaşlarınla birlikte meclis gündemine, Kayseri gündemine taşıdık. Bu şudur; biz dünya konjektörünü çok iyi bilen bir iş sahibi olarak, ben dünyada gördüğüm Kocasinana uyumlu adapte olabilecek şehirleri burada yaşatmak, Kocasinan halkını Melikgazi seviyesinin üzerine çıkartmak ve ben buradaki Kocasinan halkının daha refah içerisinde yaşayabileceği altyapı, üstyapı üretimlerini dünyaya birçok şehre sunabilecek kaygısı ve gayreti içerisinde olan bir insanım. İnşallah Rabbim hakkımızda hayırlısını versin, kısa süre sonra bir adaylık konusu söz konusu olur ise projeleri de kamuoyuyla inşallah ilçe başkanımıza birlikte il başkanımız ile birlikte sunacağız ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık