Filipinler Devlet Başkanı İsraile Geldi

Filipinler Devlet Başkanı Rodrigo Duterte, İsrail ve Ürdüne düzenleyeceği resmi ziyaret için İsraile geldi.

Filipinler Devlet Başkanı İsraile Geldi
  • 03 Eylül 2018, Pazartesi 10:09
Filipinler Devlet Başkanı Rodrigo Duterte, İsrail ve Ürdüne düzenleyeceği resmi ziyaret için İsraile geldi.
Devlet Başkanı Rodrigo Duterte, dört günlük resmi bir ziyaret için geldiği İsrailde, Cumhurbaşkanı Reuven Rivlin ve Başbakan Benyamin Netanyahu ile bir araya gelecek. Duterte, ülkesinin İsraili ziyaret eden ilk başkanı olarak, Batı Kudüste bulunan ve 2. Dünya Savaşında hayatını kaybeden Yahudilerin anısına yapılan Soykırım Müzesi Yad Vashemi ziyaret edecek.
Duterte, ziyareti kapsamında da İsraildeki Filipinler vatandaşları ile bir araya gelecek. Filipinler Başkanlık Ofisinden daha önce yapılan açıklamada, birçok Filipinli işçinin bulunduğu ülkelere yapılan ziyaretin amacının ülkeler arasındaki ilişkileri güçlendirmek olduğu belirtildi. Duterte, yaptığı açıklamada her iki ülkedeki temasları çerçevesinde savunma ve güvenlik, ticari, ekonomi ve işgücü konularında görüş alışverişinde bulunacağını söyledi. İsrail ve Filipinler arasında Duterte ziyareti kapsamında işbirliğini güçlendirmek için üç anlaşmanın imzalanması bekleniyor.
İsraildeki temaslarının ardından Duterte, çarşamba günü Ürdüne geçecek.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık