Alanya Belediyesi,kardeş Şehir Silutede

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yüce ve beraberindeki heyet, kardeş şehir Litvanyanın Silute kentinde düzenlenen 10. Balık Çorbası Festivaline katıldı.

Alanya Belediyesi,kardeş Şehir Silutede
  • 09 Eylül 2018, Pazar 15:05
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yüce ve beraberindeki heyet, kardeş şehir Litvanyanın Silute kentinde düzenlenen 10. Balık Çorbası Festivaline katıldı.
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, eşi Yıldız Yücel, Belediye Meclis Üyesi Emine Çalış, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Sevda Erdoğmuşun yer aldığı heyet ziyaretin ilik gününde Silute kentinde bulunan tarihi müze ve el sanatları merkezinde incelemelerde buludu.
Başkan Yücel ve beraberindekiler, Silute Belediye Başkanı Vytautas Laurinaitis ile de bir araya geldi. Silute Belediye Başkanı Laurinaitise nazik daveti için teşekkür eden Yıldız Yücel, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücelin davet mektubunu takdim ederek her yıl Alanya Belediyesinin düzenlediği Noel Pazarına davet etti ve pazarda balık çorbası pişirilip sunulmasından memnun olacağını ifade etti.
Silute Belediyesinin Polonya, Ukrayna ve Belarusdan gelen kardeş şehir heyetlerinin de katıldığı yemekte konuşmaların ardından hediye takdimi gerçekleştirildi.
Alanya heyeti, Silute kentinin eski meydanında gerçekleştirilen 10. Uluslararası Balık Çorbası Festivaline de katıldı. Festivalin açılış konuşmalarının ardından Silute Belediye Başkanı Vytautas Laurinaitis festivale katılan tüm kardeş şehir heyet temsilcilerini sahneye davet ederek teşekkür etti ve festival anısına önlük giydirdi. Açılış töreninin ardından Alanya heyeti stantları tek tek gezerek pişirilen çorbaların tadına baktı. Alanya Belediyesinin geleneksel yemek kültürü ne sahip çıkmak için yürüttüğü mutfak mirası çalışmaları ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık