Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünal: “Allahın İzniyle İstikbal Bu Milletin Olacaktır”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, “Türkiyeye güvenelim, Allahın izniyle istikbal bu milletin olacaktır” dedi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünal: “Allahın İzniyle İstikbal Bu Milletin Olacaktır”
  • 15 Eylül 2018, Cumartesi 17:09
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, “Türkiyeye güvenelim, Allahın izniyle istikbal bu milletin olacaktır” dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünal, memleketi Kahramanmaraşta Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından yaptırılan Kapıçam Sosyal Tesisin açılışına katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlanan programda konuşan Ünal, Türkiyenin ekonomik anlamda zor durumda bırakılmak istendiğinin altını çizdi. Türkiyenin borç oranlarının uluslararası kriterlere göre düşük olduğunu söyleyen Ünal, ekonomik olarak büyümenin her zaman artarak devam ettiğini dile getirdi. Birilerinin toplumun psikolojisini bozmasına izin verilmemesini isteyen Ünal, “Türkiye 16 yıl önce iki gün sonrasını göremezken bugün 2053ü, 2071i konuşuyor. Ama birileri ne yapıyor ısrarla, Türkiyenin gelişimini ve büyümesini adeta bilinçli olarak bir kara propagandaya kurban etmeye çalışıyor. Türkiyenin borcu gayri safi milli hasılasına göre yüzde 28, Maastrich kriterlerine göre bu oran yüzde 63. Yani Maastrich kriterlerine göre Türkiyenin borcu çok altında. Türkiyenin cari açığı 30 milyar dolarlara düşmüş. Türkiye, ekonomik dinamikleri açısından son derece güçlü ve 5,2 büyümüş, daha önce 7,4 büyümüş. Şimdi siz dolarizasyon üzerinden, döviz üzerinden Türkiye üzerine ne yapacaksınız bir kur atağı gerçekleştirip saldıracaksınız. Bu millet buna müsaade etmedi, etmeyecek. Ya da Türkiye ile ilgili ‘efendim şu sorun var bu sorun var diyecekler. 16 yıldır bu millet ile biz birçok sorun çözdük. Son 16 yılda çözdüğümüz sorunlara bakın. Yeter ki biz birliğimizi beraberliğimizi bozmayalım, yeter ki birilerinin psikolojisini bozmasına izin vermeyelim. Kendimize güvenelim, Türkiyeye güvenelim. Allahın izniyle istikbal bu milletin olacaktır. Bundan emin olun ve hiçbir şüphe, endişeniz olmasın. Başaracağız, çünkü iman varsa imkan da vardır” dedi.
Ünal, konuşmasının ardından katılımcılarla birlikte sosyal tesisin açılışını yaptı. Ardından Kapıçam Eksrem Sporları Merkezine geçen Ünal, yetkililerden bilgi aldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık