• 22 Haziran 2020, Pazartesi 1:49
HÜSAMETTİNTAŞDEMİR

HÜSAMETTİN TAŞDEMİR

Üniversal Tural Platformu (UTP) Genel Başkanı Müjdat Kayayerli Bursa'da..

Bu yazıyı esasında "haber" olarak yayınlamamız gerekirken, günlük haber sirkülasyonunda akıp gitsin istemedim. Okuyucularımı kendi köşemden bilgilendireyim ki, burada kalıcı bir hatıra olarak yer alsın diye düşündüm.

Kadim Dostumuz Universal Tural Platformu (UTP) Genel Başkanı MÜJDAT KAYAYERLİ Bursa'ya geldi ve birkaç gün misafirimiz oldular. Öncelikle bundan mutluluk duyduk. Proğramı dahilinde birlikte bir dizi ziyaretlerde bulunduk. Maşallah Sayın Başkan'ın Bursa'da geniş bir çevresi ve dostaları varmış. Her bir davet ve ziyarette ayrı bir şaşırdım doğrusu.

Aynı zamanda ANKA Enstitüsü Kurucularından ve 21. Dönem Afyonkarahisar Milletvekili olan Müjdat Kayayerli, belediye ve sanayi bölgeleri yöneticilerinden, STK temsilcileri, düşünce ve fikir önderlerine kadar oldukça samimi ve yararlı görüşmelerde bulundu.


18 yıldır Selçuk Üniversitesi Öğretim Üyesi görevini de deruhte eden Kayayerli, tarafınca kurulan ve Genel Başkanı olduğu UNİVERSAL TURAL PLATFORMU'nun, Bursa Şubesine temsilci görevlendirmek ve yönetim binası tahsis edilmesi için bölgemizde bir alt yapı çalışması yapmış oldu.

UTP'nın Bursa Şube Temsilciliğine Eğitimci bir kardeşimiz olan BELKIS FÜSUN DAĞISTANLI'yı görevlendiren Kayayerli,Bursa SANAT TV'nin de misafiri oldu ve proğram yapımcısı - sunucu Mustafa Tilci ile bir söyleyişiye katıldı.

Kayayerli'nin Genel Başkanı olduğu UTP'nınkuruluş, amaç ve ideallerine, ileride yeri geldikçe kendi yazılarında da bahsedeceğini bildiğim için, burada detayına çok girmeyeyim; zira en güzelini kendisi anlatacaktır. Şahsen BURSA ARENA'nın kuruluş amaçları ve yapısıyla aynen örtüştüğünü gördüm. Bu da çok sevindirici tabii ki..

Bugüne kadar Türk Dünyası'na, yerel ve uluslararası düzeyde etkin ve yoğun hizmetleriyle de tanınan Kayayerli, BURSA ARENA E'GAZETE'nin köşe yazarlığı davetini de kabul etti ve "BURSA ARENA izlediğim kadarıyla, dürüst ve objektif yapısına dikkat ve özen gösteren, Milletimizin el ele ve birlik içinde olması yolunda başarılı faaliyetler sergileyen bir fikir ailesi. Bu bağlamda UTP'nın amaçları ve ufkuyla örtüştüğüne memnun oluyorum. BURSA ARENA'nın yazarları arasında olmaktan da onur duyarım.. Türk Milleti'nin farklı siyasi yapıdaki bireylerinin tek bir Millet olarak, yani 'Türk Milleti' olarak birlik ve kardeşlik içinde olması; ayrıca Türkçemizin ve Milli Kaynaklarımızın korunması ve geliştirilmesi yolundaki çalışmalarınıza katkıda bulunmaya gayret edeceğim.." dedi.

Bu güne kadar 15 basılı eserin sahibi olan Kayayerli'nin son kitabı "Kişisel Gelişimde BİLGELİK ATLASI" başlığında ve OMCA YAYINLARI tarafından yayınlanmış; 17 yıllık bir araştırma ve çalışma sonucunda 573 sayfada gerçekleştirilmiş.. Dünyanın özlü deyişleri hakkında çok kıymetli örnekleri bir araya getirmiş; herkesin, özellikle her gencimizin mutlaka okuması gereken olağanüstü zengin bir eser. Bu vesileyle de kendisini tebrik ediyorum. Bu esere tüm kitabevleri ve internet satış mağazalarından ulaşabilirsiniz. Zaten ortalık biraz daha netleştiğinde Bursa'da bir konferans ve imza gününü de sözleştik ki, ulaşamayanlar o zaman temin etmiş olacaktır.

Müjdat Kayayerli'nin Bursa Sanat TV'deki sözleşine de aşağıdaki link'ten ulaşabilirsiniz;

https://www.facebook.com/watch/live/?v=2995368297226493&ref=watch_permalink

BURSA ARENA AİLESİ adına Sayın Müjdat Kayyaerli'ye teşekkür ediyor, değerli yazılarıyla okuyucularımızın aydınlanması yolunda önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum.

Sağlıcakla kalın..

http://www.bursaarena.com.tr/universal-tural-platformu-utp-genel-baskani-mujdat-kayayerli-bursa-da-makale,4674.html


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık