Vali Bilmezden ,çarşı Ziyareti

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekilli Mehmet Emin Bilmez, Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon projelerinden olan Tarihi Peynirciler ve Sakatatçılar çarşısını gezerek incelemelerde bulundu.

Vali Bilmezden ,çarşı Ziyareti
  • 09 Ocak 2019, Çarşamba 8:05

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekilli Mehmet Emin Bilmez, Büyükşehir Belediyesinin vizyon projelerinden olan Tarihi Peynirciler ve Sakatatçılar çarşısını gezerek incelemelerde bulundu.

Ardahan Valiliğinden, Van Valiliği ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekilliği görevine atanan Mehmet Emin Bilmez, restorasyonunda sona gelinen Peynirciler ve yapımı tamamlanan sakatatçılar çarşılarını ziyaret etti. Vali Bilmez, Genel Sekreter Vekili Ülker Cem Kaplan ve Kentsel Daire Başkanı Hakan Özkök ve Fen İşleri Daire Başkanları ile birlikte ilk olarak tarihi peynirciler çarşısını gezdi. Çarşıda yapılan çalışmaları en ince ayrıntısına kadar inceleyen Vali Bilmez, çarşıyı önümüzdeki günlerde hizmete açacaklarını kaydetti. 

Büyükşehir Belediyesinin kent tarihine verdiği değeri yapılan çalışmalarla ortaya koyduğunu belirten Vali Bilmez, Çarşının Vana ve otlu peynire değer katacağını söyledi. 

Vali Bilmez, Peynirciler Çarşısı gezisinin ardından esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek sakatatçılar çarşısına geçti. Türkiyede ilk olan çarşıyı gezen Vali Bilmez, Sakatatçılar Kooperatif Başkanı Abdulmenaf Tüzün ve esnaflarla görüştü. 

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık