BÜYÜKŞEHİR'İN MOBİL KONSERLERİ DEVAM EDİYOR

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhuriyet Bayramı coşkusunu kentin dört bir yanına taşımak için başlattığı mobil konserler sürüyor.

BÜYÜKŞEHİR'İN MOBİL KONSERLERİ DEVAM EDİYOR
  • 26 Ekim 2020, Pazartesi 10:15

İlçelerde Cumhuriyet Bayramı coşkusu yaşanıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhuriyet Bayramı coşkusunu kentin dört bir yanına taşımak için başlattığı mobil konserler sürüyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando ve Orkestrası ile yerel sanatçılardan oluşan Cumhuriyet Bandosu, mobil etkinlik otobüsleri ile Kepez, Finike ve Kumluca’da konser verdi. Mobil etkinlik otobüsünün geçtiği cadde ve sokaklarda büyük bir coşku yaşandı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı mobil etkinlik otobüsü 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında ilçe ilçe gezerek konser vermeye devam ediyor. Yerel sanatçılardan oluşan Cumhuriyet Bandosu Kepezli vatandaşlarla buluştu. Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri mobil etkinlik otobüsünün geçtiği yerlerde Türk Bayrağı dağıtarak vatandaşların Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. Ellerindeki Türk bayraklarıyla Cumhuriyet Bandosu’nun çaldığı şarkılara eşlik eden vatandaşlar büyük bir coşku yaşadı.
BANDO FİNİKE’DE COŞKUYLA KARŞILANDI
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında yollara düşen Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando ve Orkestrası’nın ilk durağı ise Finike ilçesi oldu. Finike’de coşkuyla karşılanan mobil etkinlik otobüsü Finike merkez, Turunçova, Sahilkent, Hasyurt, Yuvalı, Saklısu ve Yeni Mahalle sokaklarında konser verdi. Başta çocuklar olmak üzere Finike halkı Cumhuriyet Bandosu’nu ilgiyle dinledi. Finikeliler ellerindeki bayraklarla yol kenarlarında ve evlerinin balkonlarından bandoyu selamladı.
KUMLUCALILARA “GEÇMİŞ OLSUN” DİLEĞİ
Cumhuriyetin 97. Yılının coşkuyla kutlanması için seferber olan Antalya Büyükşehir Belediyesi bayram coşkusunu Kumluca’ya da taşıdı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando ve Orkestrası Finike’nin ardından Kumluca halkı ile buluştu. Cumhuriyet Bandosu konserine ilçede geçtiğimiz günlerde yaşanan doğal afet için Kumluca halkına geçmiş olsun dileklerini ileterek başladı. Cumhuriyet Bandosu Kumluca Adnan Menderes Bulvarı ve Cumhuriyet Meydanı’nda çaldığı şarkılar ve marşlarla coşkulu bir konser verdi.
MOBİL KONSERLER SÜRECEK
Antalya Büyükşehir Belediyesi mobil etkinlik otobüsü 26 Ekim Pazartesi günü Elmalı, Korkuteli, Serik ve Manavgat’ta, 27 Ekim Salı günü Alanya ve Gazipaşa’da, 28 Ekim Çarşamba günü ise Muratpaşa ve Konyaaltı’da vatandaşlarla buluşacak. Cumhuriyet Bandosu, 29 Ekim Perşembe günü ise 18.30-20.30 saatleri arasında Demre Noel Baba Kent Meydanı’nda 21.00-00.00 saatleri arasında Kaş Cumhuriyet Meydanı’nda bayram coşkusu yaşatacak. Yerel sanatçılardan oluşan bando ise 11.00-16.00 saatleri arasında ise İbradı sokaklarında konser verecek.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık