Numan Kurtulmuş, Başkan Gümrükçüoğlunu Ziyaret Etti

AK Parti Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Numan Kurtulmuş, Başkan Gümrükçüoğlunu Ziyaret Etti
  • 18 Ocak 2019, Cuma 6:41

AK Parti Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlunu makamında ziyaret etti. Trabzonun, Türkiyenin en önemli şehirlerinden biri olduğunu ifade eden Kurtulmuş, Şehit Eren Bülbülün Trabzonun terörle mücadelede kararlılığını gösteren sembnol bir isim olduğunu söyledi. Kurtulmuş, ““Trabzon halkı ülkesinin zor zamanlarında, milletinin ve devletinin yanında durmuş, milli birlik ve beraberliğini çok önemsemiştir. Terör örgütlerinin tamamıyla mücadeleyi bir vatan görevi olarak kabul etmiş bir halktır. Bu vesile ile terörle mücadelenin sembol ismi olan Eren Bülbül evladımızı rahmetle, minnetle ve şükranla anıyoruz. Hiç gözünü kırpmadan hainlerin her türlü tuzaklarını hiçe sayarak yürümüş ve şehit olmuş bir evladımız. Eren Bülbül, Trabzonun kararlılığını gösteren sembol bir isimdir. Bir kez daha ailesine, şehrimize ve ülkemize başsağlığı diliyorum” dedi.

ORHAN BEY NEFERDİR

Kurtulmuş sözlerine şu şekilde devam etti: “Trabzon aynı zamanda kültürün, sanatın, doğanın her türlü güzelliğin bir arada bulunduğu bir şehir. İnşaallah yeni dönemde şehrimizin bütün imkânlarını en yüksek noktaya çıkaracağız. Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğluna geride kalan sürede yaptığı üstün hizmetlerden ötürü teşekkür ediyorum. Orhan Bey her ne kadar büyükşehir belediye başkanlığından ayrılsa da bizimle beraber aynı istikamette, aynı davanın yolculusu olan kararlı bir nefer olarak yoluna devam edecektir.”

Başkan Gümrükçüoğlu, AK Parti Genel Başkan Vekili Kurtulmuşa Trabzona olan hizmetleri ve katkılarından ötürü teşekkür etti. Ziyarette AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu, İl Başkanı Haydar Revi, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ve Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altınbaş hazır bulundu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık