Arabesk Müzikali Tekirdağlı Vatandaşlar İle Buluşacak

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, düzenlediği kültür sanat etkinlikleri ile Tekirdağlı vatandaşları sanatın farklı dalları ile buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda 22 Ocak'ta Kapaklı ilçesi ÇOSB Konferans Salonu'nda Arabesk Müzikali sahne alacak.İrfan Kangı'nın kaleme aldığı Arabesk Müzikali oyununun yönetmeni Dost Elver, koreografiler ise Bahadır Efe'ye ait. Oyunun müziklerinde ise Olcay Demirci'nin imzasını taşıyor. Oyunun 17 kişilik oyuncu kadrosunda ise; Yosi Mizrahi, Bay J, Demet Şaşmaz Levi, Dost Elver, Gülçin Güvenç, Taner Ergör, Kerem Poyraz Kayaalp, Merve Akaydın, Eray Türk, Nihan Tarhan, Soley Akça, Yücel Gökçek, Recep Bilen, Dilan Şahin ve Adnan M. Ali Aslan bulunuyor.KÜÇÜK İNSANLARIN BÜYÜK HİKAYESİArabesk Müziği ilk defa tiyatro salonunda, tiyatro izleyicisi ve modern dansla buluşturarak bir ilke imza atan Arabesk Müzikali'nde; insanların telefonları yerine birbirlerinin yüzüne bakarak konuştukları, mahcubiyetin değerli olduğu, yoksulluğun yoksullukla yarıştığı zamanlarda bir kenar mahalle olan Kumkum Mahallesi'nde yaşayan küçük insanların acı ve kederle yoğurulan hayatlarının hikâyesi anlatılıyor. 13 yaş ve üzeri izleyiciler için uygun olan oyun, ücretsiz olarak sahnelenecek."TOPLUMUN İLERLEMESİ SANATLA DOĞRU ORANTILIDIR"Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak kültür ve sanata büyük önem verdiklerini, bunun en büyük örneği olarak da ilçelerde hayata geçirilen kültür merkezleri olduğunu belirterek "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak sanatın bir toplumu besleyen hayat damarlarından biri olduğunun, toplumun ilerlemesinin sanatla buluşmasıyla doğru orantılı olduğunun farkındayız. Bu nedenle Tekirdağlı vatandaşlarımızı sanatın her alanı ile buluşturmaya devam ediyoruz. Ücretsiz gerçekleştirdiğimiz Arabesk Müzikali'nde tüm vatandaşlarımıza iyi seyirler diliyorum," dedi.

Arabesk Müzikali Tekirdağlı Vatandaşlar İle Buluşacak
  • 17 Ocak 2019, Perşembe 7:25

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, düzenlediği kültür sanat etkinlikleri ile Tekirdağlı vatandaşları sanatın farklı dalları ile buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda 22 Ocakta Kapaklı ilçesi ÇOSB Konferans Salonunda Arabesk Müzikali sahne alacak.

İrfan Kangının kaleme aldığı Arabesk Müzikali oyununun yönetmeni Dost Elver, koreografiler ise Bahadır Efeye ait. Oyunun müziklerinde ise Olcay Demircinin imzasını taşıyor. Oyunun 17 kişilik oyuncu kadrosunda ise; Yosi Mizrahi, Bay J, Demet Şaşmaz Levi, Dost Elver, Gülçin Güvenç, Taner Ergör, Kerem Poyraz Kayaalp, Merve Akaydın, Eray Türk, Nihan Tarhan, Soley Akça, Yücel Gökçek, Recep Bilen, Dilan Şahin ve Adnan M. Ali Aslan bulunuyor.

KÜÇÜK İNSANLARIN BÜYÜK HİKAYESİ

Arabesk Müziği ilk defa tiyatro salonunda, tiyatro izleyicisi ve modern dansla buluşturarak bir ilke imza atan Arabesk Müzikalinde; insanların telefonları yerine birbirlerinin yüzüne bakarak konuştukları, mahcubiyetin değerli olduğu, yoksulluğun yoksullukla yarıştığı zamanlarda bir kenar mahalle olan Kumkum Mahallesinde yaşayan küçük insanların acı ve kederle yoğurulan hayatlarının hikâyesi anlatılıyor.  13 yaş ve üzeri izleyiciler için uygun olan oyun, ücretsiz olarak sahnelenecek.

TOPLUMUN İLERLEMESİ SANATLA DOĞRU ORANTILIDIR

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak kültür ve sanata büyük önem verdiklerini, bunun en büyük örneği olarak da ilçelerde hayata geçirilen kültür merkezleri olduğunu belirterek Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak sanatın bir toplumu besleyen hayat damarlarından biri olduğunun, toplumun ilerlemesinin sanatla buluşmasıyla doğru orantılı olduğunun farkındayız. Bu nedenle Tekirdağlı vatandaşlarımızı sanatın her alanı ile buluşturmaya devam ediyoruz. Ücretsiz gerçekleştirdiğimiz Arabesk Müzikalinde tüm vatandaşlarımıza iyi seyirler diliyorum, dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık