Yeşeren Çınarlar" Yades İle Hayat Bulmaya Devam Ediyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin Yaşlı Destek Programı (YADES) projesi kapsamında, 65 yaş üstü vatandaşlara yönelik çalışmaları devam ediyor.

Yeşeren Çınarlar
  • 09 Ağustos 2020, Pazar 9:35

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin Yaşlı Destek Programı (YADES) projesi kapsamında, 65 yaş üstü vatandaşlara yönelik çalışmaları devam ediyor. Sosyal Belediyecilik çalışmalarının en güzel örneklerini vatandaşlara sunan Büyükşehir

Belediyesi, 65 yaş üstü vatandaşların her zaman yanında.

Şanlıurfa'da Yaşlı Destek Programı (YADES) kapsamında evde bakım gören 65 yaş üstü vatandaşlara ortopedik medikal yatak, kanepe çek yat ve beyaz eşya desteğinde bulunan YADES ekipleri, öte yandan gerekli olan tüm sağlık hizmetlerini yaşlı vatandaşların adreslerinde gerçekleştiriyor.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin birlikte yürüttüğü, Engelliler Koordinasyon merkezi bünyesinde kurulan YADES (Yeşeren Çınarlar) projesinde 65 yaş üstü vatandaşlara hizmetler devam ederken, evde tek başına yaşayan yeşeren çınarlardan Ayşe Çetin’e, kanepe çek yat yardımında bulunarak diğer araç ve gereçler hususunda da destek de bulunacak.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık