Büyükşehir'den Hilvan'a Uzanan Yardımeli

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Hilvan'da korona virüs salgınından olumsuz etkilenen ve uzun süre işyerleri kapalı olan esnaf ve ihtiyaç sahibi ailelere yardım eli uzattı.

Büyükşehir'den Hilvan'a Uzanan Yardımeli
  • 16 Mayıs 2020, Cumartesi 12:05

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Hilvan'da korona virüs salgınından olumsuz etkilenen ve uzun süre işyerleri kapalı olan esnaf ve ihtiyaç sahibi ailelere yardım eli uzattı.

AK Parti Grup Başkanı Vekili Faruk Bayuk ve beraberindekilerle birlikte Hilvan İlçesine giderek, bir dizi temaslarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül,Hilvan Kaymakamı Furkan Duman,Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Cıdır'ı makamında ziyaret ederek yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'ın makamında temaslar hakkında bir açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, "Hilvan Belediye Başkanımızı ziyarete geldik. Burada AK Parti İlçe Başkanımız, meclis üyelerimiz, ve AK Parti teşkilat üyelerimizle beraberiz. İstişarelerde bulunduk, AK Parti Grup Başkan Vekilimizle beraber geldik. Belediye başkanlığına geldiğimizden bu yana Hilvan Belediye Başkanımızla devamlı istişare halindeyiz. ilçede daha sonra gıda kolileri ilçe belediye başkanımız ve hayırsever insanlar tarafından dağıtılmış ancak bizde beraberimizde getirdiğimiz gıda kolilerimizi teslim ettik.Daha önce maske desteğinde bulunduğumuz gibi tekrardan maske desteğinde bulunacağız. Bu şekilde Hilvan’ımıza elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz" dedi.

AyrıcaHilvan’ın yol sorunu, su sorunu ve diğer sorunlarıyla ilgilendiklerini belirten Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül "Urfa yüzölçümü olarak çok geniş bir alana sahip, Türkiye’nin en büyük illerinden biri. Kırsal yerleşim yerlerimiz çok fazla, bu nedenle de yapacağımız iş çok fazla, yapacağımız hizmet çok fazla ama tüm belediye başkanlarımız ile beraber gece gündüz çalışıyoruz ve sorunları da çözme noktasında da epey mesafe kat ettik, Hilvan dinamik bir ilçemiz, bu ilçemizde de insanlarımız Hilvan’a daha fazla neler yapabiliriz gayreti içerisindeler bunu da hep görüyoruz. Biz seçime girerken şunu ifade etmiştik; 2 Milyonun kardeşliği için çalışacağız demiştik, 13 ilçe belediye başkanlarımızla beraber birlikte çalışacağız ve bunun çok önemli neticelerini görüyoruz. Önümüzdeki dönemlerde daha güzel çalışmalar yaparak Hilvan’ı, Şanlıurfa’yı ve diğer ilçelerimizi güzelleştireceğiz ama bunun yanında buraya gelmemizin vesilesi ile hem ramazanınızı tebrik ediyorum hem önümüzdeki idrak edeceğimiz Kadir gecenizi tebrik ediyorum ve şimdiden de bayramınızı kutluyorum" diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade edenHilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ise, " Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül ekibiyle beraber ilçemizi ziyarete geldiler. Bizlerde belediye meclis üyelerimiz, Ak Parti ilçe teşkilatımızla beraber başkanımıza Hilvan’da hizmet olarak yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı konuştuk. Korona virüs salgınından dolayı kapalı olan esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza yardım elini uzattı. Ben şahsında tüm Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık