Samsunda Su Ve Kanalizasyon Zirvesi

Başkan Şahin: Yatırımlara devam. Başkan Zihni Şahin, Samsun'da düzenlenen Karadeniz Bölgesi 9'uncu Su ve Kanalizasyon İdareleri Koordinasyon Toplantısı'na katılanlarla kahvaltıda buluştu, "Özellikle kırsal bölgelerde kurumlarımızın yatırımları ve hizmetleri sürecek" dedi

Samsunda  Su Ve Kanalizasyon  Zirvesi
  • 20 Aralık 2018, Perşembe 6:35

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(SASKİ), Karadeniz Bölgesi 9uncu Su ve Kanalizasyon İdareleri Koordinasyon Toplantısına ev sahipliği yaptı. Toplantıya katılan kurum yöneticileriyle buluşan Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Kurumlarımızın işlevi çok önemli. Özellikle kırsal bölgelerde yatırımlar ve hizmetler eksiksik devam etmeli dedi.


TRABZON, ORDU VE SAMSUN...

Başkan Zihni Şahin, Karadeniz Bölgesi 9uncu Su ve Kanalizasyon İdareleri Koordinasyon Toplantısına katılmak üzere Samsuna gelen Trabzon İçme Suyu ve Kanalizasyon İdaresi(TİSKİ) Genel Müdürü Recep Köksal, Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi(OSKİ) Genel Müdürü Fatih Yürük ile diğer bazı yöneticilerle kahvaltıda bir araya geldi. SASKİ Genel Müdürü Kamil Demircioğlunun ev sahibi olduğu toplantının önemine dikkat çeken Başkan Zihni Şahin, konuklarıyla su ve kanalizasyon hizmetleri ve yatırımları konusunda bir değerlendirmede bulundu.


KARADENİZİN ZORLU COĞRAFYASI

Golf Kulübünde düzenlenen kahvaltıda konuklarını ağırlayan Başkan Zihni Şahin, Karadenizin engebeli ve zor coğrafyasında özellikle kırsal kesimlere hizmet götürülmesinde su ve kanalizasyon idareleri çok önemli ve ağır bir görevi üstleniyor. Hizmetin halkın ayağına gitmesinde bu kurumlarımız hayati bir işlev gönüyor. Bu nedenle, özellikle kırsal alanlarda, altyapı, yol, su gibi hizmetlerde aksama olmaması için kurumlarımızın daima dikkatli, diri ve hizmete hazır halde olması gerekir dedi.


TOPLANTI HAYIRLI OLSUN

Karadenizin 3 büyük şehrinin su ve kanalizasyon alanlarında halka hizmette yoğun mesai harcadığını belirten Başkan Zihni Şahin, Özellikle kırsal bölgelerde kurumlarımızın yatırımları ve hizmetleri sürecek. Bu düşünceler ışığında, SASKİnin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantının Samsunumuza ve bölgemize hayırlar getirmesini diliyorum diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık