Fatsa Çınar Festivali

Uluslararası Çınar Festivali Ordunun Fatsa ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı gecesinde binlerce kişinin katılımı ile coşkulu bir şekilde gerçekleşti.

Fatsa Çınar Festivali
  • 30 Ekim 2018, Salı 6:39
Uluslararası Çınar Festivali Ordunun Fatsa ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı gecesinde binlerce kişinin katılımı ile coşkulu bir şekilde gerçekleşti.
15 Temmuz Özgürlük Meydanında düzenlenen festivalde ilk olarak sanatçı Aydın Beyoğlu ve ardından da Mehmet Gümüş sahne aldı. Gecenin finalinde ise pop müziğin güçlü sesi Betül Demir sahneye cıktı. Betül Demir söylediği şarkılar ve yaptığı danslarla festivale katılan vatandaşlara unutulmaz anlar yaşattı.
Fatsada olmaktan son derece memnun olduğunu ifade eden Betül Demir, “Çınar Festivalinde değerli Fatsalılarla buluşmaktan dolayı çok memnun oldum. Fatsaya ilk defa geldim ve gerçekten çok beğendim. Belediye Başkanımız Muharrem Aktepe Bey bizleri festivale davet etti ve bizler de onun sayesinde sizlerle buluştuk. Harika bir festivalde sizlerle beraberiz” dedi.
Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe ise, “Fatsalılara sözümüzü tuttuk ve festivalimizi en anlamlı günde Cumhuriyet Bayramında gerçekleştirdik. Festivalimiz gerçekten amacına uygun ve güzel geçti” diye konuştu.
Aktepe, Betül Demire çiçek ve plaket takdim etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık