Maskiden 5 Mahalleye İçme Suyu Arıtma Tesisi

MASKİ Genel Müdürlüğü, Köprübaşı ilçesine bağlı Esat, Yeşilköy, Kurtlar, Kıdırcık ve Kozaklı mahallelerine 1 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ettiği içme suyu arıtma tesisler...

Maskiden 5 Mahalleye İçme Suyu Arıtma Tesisi
  • 20 Ocak 2019, Pazar 11:17

MASKİ Genel Müdürlüğü, Köprübaşı ilçesine bağlı Esat, Yeşilköy, Kurtlar, Kıdırcık ve Kozaklı mahallelerine 1 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ettiği içme suyu arıtma tesislerini faaliyete aldı. 5 tesisten günde toplam 650 ton içme suyu arıtılarak mahalle sakinlerine ulaştırılıyor.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde vatandaşların daha sağlıklı ve kesintisiz içme suyu tüketmelerini sağlamak için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda İçme Suyu Dairesi Başkanlığı, Köprübaşı ilçesine bağlı Esat, Yeşilköy, Kurtlar, Kıdırcık ve Kozaklı mahallelerinde yaşayan vatandaşların daha sağlıklı içme suyu tüketmeleri için inşa ettiği içme suyu tesislerini faaliyete aldı. MASKİ teknik personeli tarafından teknik analiz ve incelemelerin yapıldığı tesislerden günde toplam 650 ton su arıtılarak vatandaşlara ulaştırılıyor.

Daha sağlıklı içme suyu için çalışmalar devam ediyor
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergünün talimatları doğrultusunda il genelinde yaşayan vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve kesintisiz içme suyu tüketmelerini sağlamak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu kapsamda Köprübaşı ilçemize bağlı Esat, Yeşilköy, Kurtlar, Kıdırcık ve Kozaklı mahallelerimizde vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve kesintisiz içme suyu tüketmeleri için 1 milyon TL yatırım bedeli ile koyterner kabin içerisine inşa edilen içme suyu tesislerimizi devre aldık. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık