Manisa Büyükşehir Belediyesporun Flaması Karadenizin Zirvesinde

Türkiye Dağcılık Federasyonu’nun yıllık faaliyet programında yer alan Dağcılık Kış Temel Eğitimi 26 Ocak – 01 Şubat 2019 tarihleri arasında Gümüşhane’nin Zigana Dağı’nda başarılı bir şekilde tamamlandı.

Manisa Büyükşehir Belediyesporun Flaması Karadenizin Zirvesinde
  • 06 Şubat 2019, Çarşamba 8:05

Türkiye Dağcılık Federasyonunun yıllık faaliyet programında yer alan Dağcılık Kış Temel Eğitimi 26 Ocak ?? 01 Şubat 2019 tarihleri arasında Gümüşhanenin Zigana Dağında başarılı bir şekilde tamamlandı. Gümüşhanede toplanan teknik heyet ve sporcular burada yapılan açılış töreninin ardından eğitim alanına hareket etti. Gümüşhanenin Zigana dağında gerçekleştirilen Kış Temel Eğitimi 2551 metre rakımlı Kepenek zirvesine bir kış tırmanışı gerçekleştirildi. Türkiyenin birçok il ve kulübünden 123 sporcu ve antrenör kadrosunun katıldığı ve başarı ile gerçekleşen zirve çıkışında Manisa Büyükşehir Belediyespor Dağcılık takımı da yer aldı. Eğitim sürecinde 2009 yılında elim bir çığ faciası sonucu şehit olan TEDAK Kulübü mensubu 10 dağcımız anısına inşa edilen anıt önünde, teknik heyet ve sporcular tarafından saygı duruşu ve istiklal marşı okundu. Tören, şehitlerimiz ruhuna okunan duaların ardından son buldu.  

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık