Büyükşehir Küçükbaş Hayvan Yetiştiricileriyle Buluştu

Manisa’nın Salihli ilçesinde Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği üyelerine yönelik toplantı düzenlendi. Toplantıda birlik üyelerine sunum yapan Manisa Büyükşehir...

Büyükşehir Küçükbaş Hayvan Yetiştiricileriyle Buluştu
  • 20 Aralık 2018, Perşembe 7:00

Manisanın Salihli ilçesinde Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği üyelerine yönelik toplantı düzenlendi. Toplantıda birlik üyelerine sunum yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş, 2017 ve 2018 yıllarında yapılan ağıl dezenfeksiyonu hakkında bilgiler verdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş, Salihli ilçesinde Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği üyelerine yönelik düzenlenen toplantıya katılarak, Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları hakkında birlik üyelerine sunum yaptı. Vektörel mücadele, ağıl dezenfeksiyonu, haşereyle mücadele gibi çok sayıda çalışmayı yaptıklarını anlatan Daire Başkanı Akbaş, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde üreticinin yanında olduklarını ifade etti. Özellikle karasinek ve sivrisinek mücadelesinde kaynakta mücadelenin önemine vurgu yapan Akbaş, su birikintileri ve hayvan gübresi birikintileri gibi alanların temizliğine dikkat edilmesi gerektiğini söyledi. Sunumunun ardından birlik üyelerinin sorularını yanıtlayan ve taleplerini dinleyen Akbaş, ağıl dezenfeksiyonu ile ilgili de görüş alışverişinde bulundu. Manisa Büyükşehir Belediyesinden memnuniyetlerini ifade eden birlik üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergüne teşekkürlerini ilettiler.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık