Barbaros Mahallesinde Dere Temizlik Çalışması Tamamlandı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre İlçesi’ne bağlı Barbaros Mahallesi’nde 600 metrelik dere temizlik çalışmasını tamamlandı.

Barbaros Mahallesinde Dere Temizlik Çalışması Tamamlandı
  • 06 Şubat 2019, Çarşamba 12:47

MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre İlçesine bağlı Barbaros Mahallesinde 600 metrelik dere temizlik çalışmasını tamamlandı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde dere ve menfezlerde yaptığı temizlik çalışmalarını sürdürüyor. MASKİ, Yunusemre İlçesine bağlı Barbaros Mahallesinde de dere temizlik çalışmasını tamamladı. Muhtar ve vatandaş talebi üzerine mahallede toplamda 600 metrelik alanda gerçekleştirilen temizlik çalışması ile vatandaşların kış mevsiminde sıkıntı yaşamasının önüne geçildi.
“MASKİ sayesinde yağışlı havalardan korkmuyoruz”
Barbaros Mahalle Muhtarı Siyami Alak, “Mahallemizde bulunan derenin içinde biriken pisliklerden dolayı hem tıkanıklık hem de görüntü kirliliği de oluşmuştu. Sağolsun MASKİ ekipleri talebimize anında cevap vererek deremizi temizledi. MASKİ sayesinde yağışlı havalardan korkmuyoruz. Büyükşehir ve MASKİnin hizmetlerinden memnunuz.  Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergüne ve MASKİ yetkililerine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık