Türküler İle 29 Ekim Coşkusu

Tepebaşı Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına özel bir konser ile izleyici karşısına çıktı.

Türküler İle 29 Ekim Coşkusu
  • 29 Ekim 2018, Pazartesi 11:44
Tepebaşı Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına özel bir konser ile izleyici karşısına çıktı.
Tepebaşı Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla özel bir konser verdi. Tepebaşı Belediyesi Zübeyde Hanım Kültür Merkezinde, Aytaç Karaustanın şefliğinde sahne alan olan koro, Cumhuriyet Konserinde günün önemine uygun türküleri seslendirdi. Etkinliğe Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, Tepebaşı Belediyesi Meclis üyeleri ve çok sayıda Eskişehirli katıldı.
İki bölümden oluşan konser programında koro; Bülbülüm Altın Kafeste, İzmirin Kavakları, Sarı Zeybek, Böyledir Bizim Sevdamız, Hekimoğlu, Hoş Gelişler Ola gibi eserleri başarıyla icra etti. Konser finalinde ise 10. Yıl Marşı, salonu dolduran Eskişehirliler ile birlikte hep bir ağızdan söylendi.
Katılımın ücretsiz olduğu Cumhuriyet Konseri, Süllünün Karaustaya çiçek takdim etmesi ile sona erdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık