Festivalde Sıtkı Usta Rüzgarı

Ankarada düzenlenen “Tatlı ve Dondurma Festivalinde” Diyarbakırlı kadayıfçı Sıtkı Usta rüzgarı esti.

Festivalde Sıtkı Usta Rüzgarı
  • 02 Temmuz 2018, Pazartesi 10:25
Ankarada düzenlenen “Tatlı ve Dondurma Festivalinde” Diyarbakırlı kadayıfçı Sıtkı Usta rüzgarı esti.
Ankarada “Tatlı ve Dondurma Festivali”, 29 Haziran-1 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen Atatürk Kültür Merkezinde yapıldı. Festivalde, Diyarbakırlı meşhur kadayıfçı Sıtkı Usta rüzgarı esti. Meşhur Sıtkı Ustanın standı tatlı severler tarafından yoğun ilgi gördü. Uzun kuyrukların oluştuğu standa gelen vatandaşlara tatlı ikramı yapıldı. Eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu da, Sıtkı Ustanın standına konuk oldu. Aksu, “Yıllardır tatlı tercihimi değerli ustamız meşhur Sıtkı Ustadan yaparım. Tatlılar da hiçbir katkı maddesi kesinlikle yoktur. Asla kaliteden ödün vermezler, yılların markasıdır Sıtkı Usta. Bugün de geldim, ziyaret ettim her zamanki gibi tatlılar çok kaliteli. Sağ olsun çocukları ve personelleri saygıda kusur etmiyorlar. Misafirperverliği ile halka hizmet etmekteler. Piyasada bulunan ucuz tatlılar, sağlığa aykırıdır. Önemli olan böylesi marka olan yerleri halkımız tercih etmeliler. Allah, emeklerini boşa götürmesin inşallah. Sıtkı Ustanın yanında yaklaşık 200e yakın personel çalışmaktadır. İstihdama büyük katkı sağlamakta. Buna da çok seviniyorum, değerli dostum Sıtkı Ustaya ve yanında bu güzel hizmetleri yapan tüm personellerine sonsuz teşekkür ediyorum. Allah razı olsun, maşallah bir hayli uzun kuyruklar oluşmuş vatandaşa tatlı ikramı yapılmakta. Bu tür etkinlikler inşallah Diyarbakırda da olur” dedi.
Festivale severek katıldıklarını belirten Sıtkı Ustanın oğlu Süleyman Altunbay, “1968den bugüne değerli müşterilerimizin damak tadına hitap eden Meşhur Sıtkı Usta kadayıf ve künefe, üretim aşamasında gerek hijyen gerekse kaliteden ödün vermeden tam 43 yıldır damak tadına hitap ediyor. İlk günkü hizmet heyecanı aynı şekilde bugünlere taşıyarak, üretmeye devam ediyoruz. Meşhur Sıtkı Usta kadayıf ve künefe, üretim aşamasında teknolojiyi yakından takip ederek ürün yelpazesini her geçen gün artırmak suretiyle, değerli müşterilerimize güven kaynağı olmaya devam ediyor. Festivale katılmamızın ana nedeni Diyarbakırın meşhur tatlılarını tüm Türkiyeye tanıtmak ve bu festival ile de bunu başardık. Ülkemiz genelinde bir çok fuara katılıyoruz. Ama bu fuar, bir hayli farklı. Çünkü tatlıların resmen yarıştığı bir fuar. Bizlere gösterilen ilgi de bizim iyi işler başardığımızın kanıtıdır. Fuarda standımızı ziyaret eden tüm halkımıza teşekkür ediyoruz. 3 gün içinde fuarda halkımıza hizmet ettik, bu festivalde bize olan ilgiden hayli memnun kaldık. İnşallah, Diyarbakırda da böyle festivaller yapılır. Uzun bir kalabalık kitlesi tatlı almak için beklediler. Diyarbakırdan getirdiğimiz yaklaşık 19 personelimizle hizmet ettik. Diyarbakırda 7 şubesi ile Ankara Çukurambarda ise bir şubesi ile tatlı severlere hizmetimizi sürdürüyoruz” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık