Eğitim Merkezleri Tiyatro Oyunuyla Sahnede

Muratpaşa Belediyesi Eğitim Merkezleri Tiyatro grubu Sam Bobrickin ‘Halktan Biri isimli oyunu sahneledi.

Eğitim Merkezleri Tiyatro Oyunuyla Sahnede
  • 28 Haziran 2018, Perşembe 12:26
Muratpaşa Belediyesi Eğitim Merkezleri Tiyatro grubu Sam Bobrickin ‘Halktan Biri isimli oyunu sahneledi.
Muratpaşa Belediyesinin eğitim merkezlerinde öğrencilerin, öğretmenlerin ve diğer görevlilerin kurduğu tiyatro topluluğu, Belediye Kültür Salonunda Sam Bobrickin ‘Halktan Biri isimli 2 perdelik tiyatro oyunu sahneledi. Gösterimde Belediye Başkanı Ümit Uysalın eşi Ümran Uysal da yer aldı.
Yönetmenliğini Murat Ekenin yaptığı ve Ekeyle birlikte Tutku Uluca, Dilara Şimşek, Havva Kurnazın rol aldığı oyunun ses - ışık ve dekorları ize Uğur Sermez, Çiğdem Şişeci Can ve İrem İpekci Kayaya ait.
Oyun, işinden atılmış, orta sınıf Amerikalı Travis Pinenın ülkesinin hal ve gidişatından memnun olmadığı için sürekli Amerikan başkanına yazdığı mektuplar sonrası kapası çalan FBI ajanıyla değişen hayatını oldukça düşündürücü ve bir o kadar da eğlendirici bir anlatımla seyircinin karşısına çıkartıyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık