Busmekten ‘Sabrın İzleri

Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (BUSMEK) kursiyerlerinin çivi ve tel kullanarak ürettiği özel ürünler, ‘Sabrın İzleri temalı filografi sergisiyle beğeniye sunuldu.

Busmekten ‘Sabrın İzleri
  • 26 Haziran 2018, Salı 16:26
Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (BUSMEK) kursiyerlerinin çivi ve tel kullanarak ürettiği özel ürünler, ‘Sabrın İzleri temalı filografi sergisiyle beğeniye sunuldu.
Bursada 13 yıldır, kaliteli eğitimi ücretsiz olarak vatandaşlarla buluşturan BUSMEK, ‘Sabrın İzleri filografi sergisi ile özel sanatın en güzel örneklerini izlenime sundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaşın Tayyare Kültür Merkezi (TKM) Cemal Nadir Güler Sanat Galerisinde açılışını gerçekleştirdiği sergide, 40ı aşkın ürün yer aldı. Yoğun katılımın olduğu serginin açılışında konuşan Başkan Alinur Aktaş, “BUSMEK, bugüne dek yapılan çalışmalarla vatandaşlarımızın kendini geliştirmesi, yeni el becerileri edinmesi, sosyalleşmesi ve hatta iş bulması gibi birçok güzelliğe vesile oldu” dedi.
Başkan Aktaş, BUSMEK ile hem Bursada hem de Balkanlarda üretime yönelik adımlar atıldığını hatırlatarak, “Kültürel ve sosyal açıdan insanların gelişimine katkıda bulunabilmek için farklı organizasyonlar yapıyoruz. Halen 250 farklı branşta eğitimlere devam eden BUSMEK, çivi ve telin hünerli ellerde şekillendiği bir sanat olan filografiyi de bu güzel sergiyle izlenime sundu” diye konuştu.
Filografi Eğitmeni Kübra Kaya ise kursiyerlerin 1 yıllık emeğinin ürünü olan eserlerin değerine işaret etti. Açılışın ardından sergiyi gezerek, eserleri ilgiyle inceleyen Başkan Aktaş, el emeği göz nuru ürünleri çok beğendiğini sözlerine ekledi. Bursalı sanatseverlerden de büyük beğeni kazanan sergi, 30 Haziran Cumartesi tarihine kadar TKM Cemal Nadir Güler Sanat Galerisinde ziyaret edilebilecek.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık