Alanyada Eğirdiri Tanıtıyorlar

Alanya 18. Uluslararası Turizm ve Sanat Festivalinde Sakin Şehir (Cittaslow) Eğirdir tanıtımı yapıldı.

Alanyada Eğirdiri Tanıtıyorlar
  • 26 Haziran 2018, Salı 17:58
Alanya 18. Uluslararası Turizm ve Sanat Festivalinde Sakin Şehir (Cittaslow) Eğirdir tanıtımı yapıldı.
Antalyanın Alanya ilçesinde, bu yıl 18incisi düzenlenen Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali, temsili Yörük Göçü ile başladı. Etkinliklerde Eğirdir Belediyesi stant açarak ‘Cittaslow unvanlı ilçenin tanıtımını yaparken vatandaşlar ise bu standa yoğun ilgi gösteriyor.
Eğirdir Belediyesi tanıtım standında, çıtır elma, elma cipsi, elma reçeli, elma marmeladı, elmalı lokumu, Eğirdirin tanıtın CD, broşür ve çeşitli materyaller yer alıyor.
Eğirdir Belediyesi Festival, tanıtım, fuar ve organizasyon sorumlusu Eşref Çatal, Eğirdir Belediyesi olarak Alanyada standımızı açmış bulunuyoruz. Yerli ve yabancı turistlere ilçemizi en iyi şekilde tanıtmaya çalışıyoruz. Her türlü tanıtım organizasyonuna bizleri görevlendiriyor. Alanyada güzel bir festival gerçekleşiyor, biz de ilçemizi en iyi şekilde tanıtıyoruz dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık