Açık Hava Sinema Günleri Başlıyor

Açık Hava Sinema Günleri 6 Temmuzdan itibaren bir çok AVMde başlayacak. Sinemaseverler en beğenilen filmleri açık havada izleyecekler.

Açık Hava Sinema Günleri Başlıyor
  • 02 Temmuz 2018, Pazartesi 9:45
Açık Hava Sinema Günleri 6 Temmuzdan itibaren bir çok AVMde başlayacak. Sinemaseverler en beğenilen filmleri açık havada izleyecekler.

Beyaz perde en çok beğenilen yapımlar açık havada sinemaseverlerle buluşturulacak. İstanbuldaki 3 büyük AVM, 6 Temmuzdan 17 Ağustosa en iyi filmleri gösterime alacak.

Akmerkez Üçgen Terasta Açık Hava Sinema Günleri 11 Temmuzdan 8 Ağustosa kadar her Çarşamba saat 21.00da gerçekleşecek ve katılımın ücretsiz olacak. Etkinlikte, 2017 ve 2018in en sevilen ve unutulmayan filmleri izleyicilerle buluşacak. Etkinlik 11 Temmuzda senaristliğini Gürse Birselin yaptığı, izleyiciyi kahkaha tufanına sokan ‘Aile Arasında filmi ile başlayacak. 18 Temmuzda ise çok sayıda hayran kitlesine sahip bir Star Wars klasiğinin son çıkan filmi ‘Star Wars: Son Jedi ile devam edecek.

Çocukların unutulmadığı etkinlikte 25 Temmuzda büyükler tarafından da oldukça sevilen animasyon ‘Coco gösterimde olacak. 1 Ağustosta gösterilecek Marvel yapımı ‘Black Panther filmiyle bilimkurgu severler bir araya gelecek. Açık Hava Sinema Günleri 8 Ağustosta oynatılacak, yönetmenliğini Fatih Akının yaptığı ve başrolünde başarılı oyuncu Diane Krugerın olduğu ‘Paramparça filminin gösterimliyle sona erecek.

Akasya Sinema Geceleri 6 Temmuzda başlayacak
Akasya, gelenekselleşen ‘Sinema Gecelerinde film keyfi vadediyor. 6 Temmuzdan 17 Ağustosa dek sürecek ‘Sinema Geceleri her Cuma saat 21.00da ücretsiz olarak izlenebilecek. Sezonun popüler filmlerini izleyiciyle buluşturacak ‘Sinema Gecelerinin programı her yaştan izleyiciye hitap ediyor. Akasya misafirleri için yaz akşamlarının vazgeçilmezi olan ‘Sinema Geceleri, 6 Temmuz Cuma akşamı Star Wars Son Jedi gösterimiyle başlayacak. Sırasıyla Coco, Aile Arasında, Ayı Paddington 2, Arif V 216, Maşa ile Koca Ayı Sonsuz Arkadaşlık 2 ve Muhteşem Showman, izleyiciyle buluşacak.

Açık havada sinema keyfi Akbatı Festival Parkta
Akbatı misafirleri yaz akşamlarının tadını bu yıl da Festival Parkta birbirinden keyifli filmleri izleyerek çıkaracak. 27 Temmuz - 11 Ağustos tarihleri arasında her Cuma ve Cumartesi saat 21.00da gerçekleşecek sinema gecelerinde, misafirler sezonun öne çıkan filmlerini yemyeşil çimler üzerinde izleyecek.

27 Temmuz Cuma günü izlenme rekorları kıran ‘Aile Arasında ile başlayacak gösterimler, sırasıyla ‘Starwars ve ‘Arif V 216 ile devam edecek. Çocuklar içinse ‘Coco, ‘Maşa ile Koca Ayı ve ‘Ayı Paddington yaz akşamlarını keyiflendirecek. Saat 21.00da başlayacak sinema gecelerine katılım ücretsiz olacak.

Program
27 Temmuz Cuma- Aile Arasında
28 Temmuz Cumartesi- Coco
3 Ağustos Cuma- Starwars Son Jedi
4 Ağustos Cumartesi- Maşa ile Koca Ayı Sonsuz Arkadaşlık 2
10 Ağustos Cuma- Arif V 216
11 Ağustos Cumartesi- Ayı Paddington 2

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık