Gastroantepte Hatay Yemeklerine Büyük İlgi

GASTROANTEP’TE HATAY YEMEKLERİNE BÜYÜK İLGİ.

Gastroantepte Hatay Yemeklerine Büyük İlgi
  • 15 Eylül 2019, Pazar 7:25

UNESCO Hatay Gastronomi Evi, 12 Eylülde başlayan ve 15 Eylüle kadar sürecek olan Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivalindeki yerini aldı.

Hatay Gastronomi Evinin her biri alanında başarılı aşçılarının hazırladığı yöresel yemekler konukların yoğun ilgisini kazandı. Hem sahip olduğu kültürel çeşitlilik, zenginlik hem de yemek kültürü ile dillere destan bir şehir olan Hatayı en güzel şekilde temsil eden Hatay Gastronomi Evi standı, dünyanın her yerinden gelen konuklarını ağırladı.

Oruktan kaytaz böreğine, humustan cevizli bibere kadar birçok lezzeti Gaziantepteki lezzet tutkunları ile buluşturan Gastronomi Evi ekibi, Hataya yakışan misafirperverlikle konuklarını karşıladı. Stant, Hataylı olup çeşitli sebeplerle il dışında bulunan hemşehrilerinin de memleket özlemini bir nebze olsun dindirdi.

Gerçekleştirilen festivale katılmak üzere hem ülkenin hem de dünyanın farklı noktalarından Gaziantepe gelen konuklar, Hatay yemeklerine olan hayranlıklarını dile getirerek, bu eşsiz lezzetleri onlarla buluşturan Gastronomi Evi çalışanlarına teşekkürlerini iletti.

Ziyaretçilere yöresel yemeklerin yanı sıra Hatay kahvesi de ikram edildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık