Reng-İ Hakariden Vali Topraka Ziyaret

Reng-i Hakkâri Gençlik ve Spor Kulübü Derneği yönetim kurulu üyeleri Vali Cüneyit Orhan Toprakı makamında ziyaret etti.

Reng-İ Hakariden Vali Topraka Ziyaret
  • 26 Ekim 2018, Cuma 16:01
Reng-i Hakkâri Gençlik ve Spor Kulübü Derneği yönetim kurulu üyeleri Vali Cüneyit Orhan Toprakı makamında ziyaret etti.
Vali Cüneyit Orhan Toprak Reng-i Hakkâri Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Ayhan Tunç, Başkan Yardımcısı Nevzat Kazak ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Toprak, eşi Dr. Funda Toprak ile birlikte misafirleriyle bir süre sohbet ederek yeni kurulan derneklerinin hayırlı olmasını diledi. Yapacakları çalışmalar hakkında Vali Topraka bilgi veren Dernek Başkanı Ayhan Tunç ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Reng-i Hakkâri Sanat Topluluğunun markalaşma ve adını Türkiyenin her bir köşesine duyurma çalışmalarına yeni kurdukları Reng-i Hakkâri Gençlik ve Spor Kulübü Derneği kapsamında devam edeceğini ifade ettiler. Vali Toprakın destekleriyle yürütecekleri projelerle Hakkârinin kültürünü ve zenginliğini renkleri ile en iyi şekilde tanıtmaya çalışacaklarını belirten dernek üyeleri, Faaliyetlerimizde, Hakkârinin tarihsel kimliğinde yer alan ve unutulmaya yüz tutmuş eserler ile yöreye ait el emeği göz nuru kilimlerin dokunmasına da yer vereceğiz. Reng-i Hakkâri Sanat Topluluğu mimarı olan Valimiz Cüneyit Orhan Toprakı Reng-i Hakkâri Gençlik ve Spor Kulübü Derneğinin onursal başkanlığına yönetim kurulu kararı ile kabul ettik ve bundan da gurur duyuyoruz şeklinde konuştular.
Ziyaret sonunda Dernek Başkanı Ayhan Tunç ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Topraka yöreye ait el dokuması kilim takdim ettiler.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık