Şerafettin Vurgun Başkan Yardımcısı Oldu

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu tarafından yapılan görevlendirme ile Belediye Başkan Yardımcılığına Şerafettin Vurgun getirildi.

Şerafettin Vurgun Başkan Yardımcısı Oldu
  • 16 Nisan 2019, Salı 8:10

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu tarafından yapılan görevlendirme ile Belediye Başkan Yardımcılığına Şerafettin Vurgun getirildi.

31 Mart 2019 tarihinde yapılan mahalli idareler seçimlerinde Belediye Başkanı seçilen ve 8 Nisan 2019 tarihinde mazbatasını alarak resmen görevine başlayan Başkan Şenlikoğlu, çalışma kadrosunu belirlemeye başladı.

Belediyemizde yaklaşık 10 yıldır Makine İkmal Müdürü olarak görev yapan Şerafettin Vurgun, memur kadrosundan Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

Başkan Yardımcısı Şerafettin Vurguna bağlı müdürlükler; İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Hal Müdürlüğü, Veteriner İşleri Müdürlüğü, Bilgi İşlem Müdürlüğü, Strateji Geliştirme Müdürlüğü, Plan ve Proje Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü,  İtfaiye Müdürlüğü, Sivil Savunma Uzmanlığı, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Makine İkmal ve Bakım Onarım Müdürlüğü.

Başkan Yardımcısı Vurgunun özgeçmişi;

20.11.1975 tarihinde Giresun Dereli İlçesinde doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Derelide, Lise Öğrenimini Trabzon Lisesinde tamamladı. Lisans Eğitimini 1999 yılında Atatürk Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünde yaptı. Ayrıca Karadeniz Teknik Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünde Yüksek Lisansını bitirdi. 2001-2005 yılları arasında özel bir şirkette şantiye şefliği görevlerinde bulundu. Aralık 2005 tarihinde Belediyemizde Mühendis olarak göreve başladı. Sırasıyla Özel Kalem Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü, Etüt Proje Müdürlüğü ve Makine İkmal ve Bakım Onarım Müdürlüğü görevlerini yürüttü. Evli ve 2 çocuk babası olan Şerafettin Vurgun, 31 Mart 2019 mahalli idareler seçimlerinde Belediye Başkanı seçilen Aytekin Şenlikoğlu tarafından Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık