BÜYÜKŞEHİR PERSONELİNE ÖZEL İNDİRİM

Dünyayı ve Türkiye'yi etkisi altına alan yeni tip Corona Virüs (COVID-19) Salgını sürecinde gerçekleştirdiği ilkler ve yürüttüğü projelerle örnek gösterilen Büyükşehir Belediyesi, personellerinin ekonomik anlamda rahatlaması için yürüttüğü faaliyetlere devam ediyor.

BÜYÜKŞEHİR PERSONELİNE ÖZEL İNDİRİM
  • 20 Haziran 2020, Cumartesi 12:06

BÜYÜKŞEHİR’DEN PERSONELLERE YÖNELİK İKİ ÖNEMLİ PROTOKOL

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ) dahil tüm personellerinin kentin hizmet ağından uygun imkanlarda yararlanabilmesi için iki önemli protokol daha imzaladı. Büyükşehir personeli ve aile bireyleri için sağlık kurumlarından ekonomik anlamda daha iyi koşullarda hizmet alabilmesi amacıyla yürütülen çalışmaya Özel Hatem Hastanesi’ni de eklenirken, İmza Mağazası’ndan yapılacak alışverişlerde ise mevcut indirimlere ek avantajlardan faydalanması sağlandı.

Dünyayı ve Türkiye’yi etkisi altına alan yeni tip Corona Virüs (COVID-19) Salgını sürecinde gerçekleştirdiği ilkler ve yürüttüğü projelerle örnek gösterilen Büyükşehir Belediyesi, personellerinin ekonomik anlamda rahatlaması için yürüttüğü faaliyetlere devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı’nın çalışmaları neticesinde sağlık alanında Özel Hatem Hastanesi ile de kurumsal iş birliği protokolü imzaladı. Protokolle birlikte personeller ve aile fertleri olan ebeveynlere, eşlere ve çocuklara doktorlar tarafından yatış verilmesi durumunda yüzde 10, ayakta tedavide ise yüzde 20 indirim yapılacak. Giyim alanında da yeni bir çalışma yapılarak İmza Mağazası’ndan personellerin alışverişlerinde mevcut indirimlere ek olarak avantajlardan faydalanabileceği bir protokole imza atıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in gerçekleştirdiği icraatlerle sosyal belediyecilik alanında “Gaziantep Modeli” oluştururken, İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı’na bağlı İş ve Kariyer Merkezi, özellikle pandemi sonrası süreçte yürüttüğü faaliyetlerle işverenler ile iş arayan vatandaşlar arasında köprü vazifesi görerek istihdama katkı sağlıyor. Ayrıca Belediye personellerini desteklemeye yönelik farklı sektörlerdeki kuruluşlarla iş birliği protokolleri imzalamaya devam edecek.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık