VATANDAŞLAR MASKE VE MESAFE KONUSUNDA UYARILIYOR

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi kararlılıkla uygulamaya devam ettiği Koronavirüs ile Mücadele Eylem Planı kapsamında, İçişleri Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde yürütülen denetimlere katılmaya devam ediyor.

VATANDAŞLAR MASKE VE MESAFE KONUSUNDA UYARILIYOR
  • 20 Ağustos 2020, Perşembe 14:41

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi kararlılıkla uygulamaya devam ettiği Koronavirüs ile Mücadele Eylem Planı kapsamında, İçişleri Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde yürütülen denetimlere katılmaya devam ediyor. Ekipler tarafından rutin olarak gerçekleştirilen denetimlerin yanı sıra İçişleri Bakanlığı’nca belirlenen günlerde özel denetimler gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, maske ve mesafe konusunda vatandaşları bir kez daha uyardı.
Pandemi döneminin başından itibaren, hastalığın yayılmasını önlemek amacıyla sıkı bir mücadele veren Büyükşehir Belediyesi, kontrollü sosyal hayatla ilgili olarak vatandaşları uyarıyor. Yoğunluğun yaşandığı bölgelerde vatandaşları fiziksel mesafe, maske ve hijyen konusunda bilinçlendirmeye devam eden zabıta ekipleri, İçişleri Bakanlığı’nca gerçekleştirilen denetimlere de özel olarak katılıyor. Son olarak gerçekleştirilen denetimlere katılan Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili İbrahim Arslan da Vega Outlet ve Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı’nı ziyaret eden vatandaşları maske, mesafe ve hijyen konusunda uyardı. Arslan “Şehrimizde 15 Mayıs’ta Eskişehir Valiliği’nce alınmış karar gereği maske takmak zorunluluğu devam ediyor. Her geçen gün artan rakamları ciddiyete alarak salgın ile mücadelemizi kararlılıkla sürdürmemiz gerekiyor. Covid-19’a karşı en güçlü silahımız da maske, mesafe ve hijyen!” diyerek alışveriş merkezini ve Sazova’yı ziyaret eden vatandaşları maskelerini doğru şekilde takmaları konusunda özellikle uyardı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık