KÜTAHYA DA BETON YOLLARI GÖRMEYE GELDİ

Geçtiğimiz yıllarda 5 farklı noktada gerçekleştirilen ve başarılı sonuçlar alınan beton yol uygulaması Türkiye'de farklı kurumlar tarafından örnek alınmaya devam ediyor.

KÜTAHYA DA BETON YOLLARI GÖRMEYE GELDİ
  • 20 Temmuz 2020, Pazartesi 12:07

Geçtiğimiz yıllarda 5 farklı noktada gerçekleştirilen ve başarılı sonuçlar alınan beton yol uygulaması Türkiye'de farklı kurumlar tarafından örnek alınmaya devam ediyor. Daha önce Ankara Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere bir çok yerel yönetim tarafından yerinde incelenen çalışmalar, son olarak Kütahya'dan gelen bir heyet tarafından yerinde incelendi.
Kütahya İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Gümüşay ve beraberindeki ilçe meclis üyeleri Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen beton yol çalışmalarını yerinde inceledi. Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı'nda beton yollar ile ilgili bilgi verilen heyet daha sonra Seyitgazi'de gerçekleştirilen beton yol uygulamasını yerinde inceleme fırsatı buldu. Eskişehir'de gerçekleştirilen ve birçok kurum tarafından yerinde incelenen çalışmaları yakından görmek istediklerini ifade eden heyet, gerçekleştirilen çalışmalar dolayısıyla Eskişehir Büyükşehir Belediyesi yetkililerini tebrik ettiklerini belirttiler.
Beton yol uygulamasının Türkiye'de başta yerel yönetimler olmak üzere birçok kurum tarafından merak uyandırdığını ifade eden Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, ihtiyaç duyulan alanlarda beton yol çalışmalarının devam edeceğini belirttiler.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık