Büyükşehir İle Uyum İçinde Çalışan Bir İnönü İstiyoruz

Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen İnönü ilçe merkezi ve Oklubalı Mahallesi'nde vatandaşlar ile bir araya geldi.

Büyükşehir İle Uyum İçinde Çalışan Bir İnönü İstiyoruz
  • 11 Şubat 2019, Pazartesi 8:10

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen İnönü ilçe merkezi ve Oklubalı Mahallesinde vatandaşlar ile bir araya geldi. İnönüde hayata geçirilen yatırımlar ve projeleri ile ilgili vatandaşlara bilgi veren Büyükerşen 1 Nisan sabahı itibari ile bizler ile uyum içerisinde çalışan bir İnönü Belediyesi, ilçemizi her alanda ileriye taşıyacaktır dedi.

Kent merkezinde gerçekleştirdiği ziyaretlerin yanı sıra kırsal ilçelerde de vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Büyükerşen, son olarak İnönülü vatandaşlarla buluştu. Oklubalı Mahallesi ve ilçe merkezinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Büyükerşen, yatırımlar ve projeler hakkında bilgi verdi. Alt yapı ve üst yapıda İnönüye büyük yatırımlar gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Büyükerşen 6330 sayılı yasanın yürürlüğe girmesi ve İnönünün de Büyükşehir Belediyemize bağlanmasından bugüne İnönüye 20 milyon TL yatırım gerçekleştirdik. İlçe merkezinde yaklaşık 45 kilometrelik içme suyu hattı ile İnönünün su sorununu ortadan kaldırdık. Yine merkezde 22 adet bulvar, cadde ve sokakta gerçekleştirdiğimiz yaklaşık 5 milyon değerindeki üst yapı çalışması ile ilçemizi tozdan kurtardık. Sosyal yardımlar, sağlık işleri harcamaları, park bakımları gibi birçok hizmeti sizlere ulaştırdık. İnanıyorum ki 1 Nisan sabahı itibariyle bizlerle uyum içinde çalışacak İnönü Belediyemiz ile bu yatırımların çok daha fazlasını birlikte hayata geçireceğiz dedi.

 

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık