Başkan Büyükerşen: Bu Şehir Bizim Sevgilimiz

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi'nde hizmet veren Ak Oluklu Mukavva Kutu ve Ambalaj fabrikasını ziyaret etti.

Başkan Büyükerşen: Bu Şehir Bizim Sevgilimiz
  • 13 Şubat 2019, Çarşamba 14:45

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü Eskişehir Organize Sanayi Bölgesinde hizmet veren Ak Oluklu Mukavva Kutu ve Ambalaj fabrikasını ziyaret etti.

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Ak Oluklu Mukavva Kutu ve Ambalaj Fabrikası Genel Müdürü Ahmet Kahvecinin daveti ile fabrika çalışanlarıyla buluşan başkanlar işçiler ile fikir alışverişinde bulundular.

Ak Oluklu Mukavva Kutu ve Ambalaj Fabrikasını gezen ve işçiler ile sohbet eden Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen Çok güzel işler yaparak ekonomiye büyük katlı sağlayan emekleriniz var. Sizlerin değerli emekleri her türlü takdirin üzerinde. Eskişehirde sizler için hayata geçirdiğimiz projeler var. Eskişehir yaşanılabilir kentler arasında ilk sıralarda yer alıyor. Birlikte yaşadığımız bu güzel şehir bizim sevgilimiz dolayısıyla sizlere hizmet etmekten çok mutluyuz dedi.

Başkan Büyükerşenden sonra söz alan Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Çok değerli emekçi kardeşlerimiz, burada bizleri kabul ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Bizde yalan yoktur, her zaman doğruları ve gerçekleri söylüyoruz. Biz hiçbir vatandaşımızın siyasi görüşü ile ilgilenmeyiz. Bugün sizler Eskişehirde yaşamaktan mutlusunuz ya bu bize yeter. Bugün Türkiyenin her yerinden belediye başkanları Eskişehire geliyor, projeler alıyor. Ayrıca kentimize gelmeyen turistler yaşanan gelişmeler ile Eskişehire gelmeye başladı. Bugün taksici kardeşimize sorun, bakkalınıza sorun, zücaciyecilere, otelcilere gidin, Eskişehirde olmaktan memnun olduklarını söyleyeceklerdir. Sizlerden tek ricam, elinizi vicdanınıza koyup o şekilde oy kullanmanız. Yolumuz açık olsun, hepinize aydınlık günler diliyorum. dedi.

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ise Eskişehir, Türkiyede şehircilik anlamında öne çıkan bir il. Eskişehir halkının istediği belediyecilik anlayışı ile hizmet veriyoruz. Büyükşehir, Tepebaşı ve Odunpazarı belediyelerimiz Eskişehiri iyi yönetiyor. Türkiyede pek çok sıkıntı varken Eskişehirde mutluluk ve sevgi varsa yerel yönetimlerin payı büyüktür. Bizler yaptığımız uygulamalarla sizlerin yaşamını kolaylaştırmaya çalışıyoruz. Eskişehirliler bu hizmetleri takdir ediyor ifadelerini kullandı.

Ziyarette son olarak konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü Eskişehirde başkanlarımız sizler için önemli hizmetler veriyor. Belediye başkanlarımızın başarıları ile Eskişehir örnek alınan bir kent haline geldi. Şehrimizde uygulanan başarılı şehircilik çalışmaları ile sokaklarda mutlu ve huzurlu yürüyoruz. Diğer illerde yaşayan vatandaşlar Eskişehirli olduğumuz için bizleri kıskanıyor. Bu şehirde çoşku, huzur ve mutluluk var ve biz bunları başkanlarımıza borçluyuz dedi.

Ak Oluklu Mukavva Kutu ve Ambalaj Fabrikasında gerçekleştirilen programın ardından başkanlar, işçiler ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık