Büyükşehirden Öğrencilere Yarıyıl Tatili Çocuk Şenliği

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin Sümerpark Ortak Yaşam Alanı Resepsiyon Salonu’nda düzenlediği ve çocukların çeşitli aktivitelere katılma şansı yakaladığı ‘Yarıyıl Tatili Çocuk Şenliği’ 3 Şubat Pazar gününe kadar devam edecek.

Büyükşehirden Öğrencilere Yarıyıl Tatili Çocuk Şenliği
  • 02 Şubat 2019, Cumartesi 7:20

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinin Sümerpark Ortak Yaşam Alanı Resepsiyon Salonunda düzenlediği ve çocukların çeşitli aktivitelere katılma şansı yakaladığı ‘Yarıyıl Tatili Çocuk Şenliği 3 Şubat Pazar gününe kadar devam edecek.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kadın Ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı, yarıyıl tatili nedeniyle 4-10 yaş arası çocuklara yönelik etkinlik düzenledi. ‘Yarıyıl Tatili Çocuk Şenliği adı altında Sümerpark Ortak Yaşam Alanı Resepsiyon Salonunda organize edilen şenliğe çocuklar aileleriyle birlikte katıldı. Balonlarla süslenerek kurulan mini stantlarda çocuklara, günlük yaşamda sıkça karşılaşılan tıp, trafik, inşaat ve itfaiye meslekleri hakkında temel bilgiler verildi. Etkinlikte çocuklar, zekâ gelişimleri için akıl oyunları atölyelerinden de yararlandı. 

Büyükşehir Belediyesine ait servis araçlarıyla Sümerparka ulaşımları sağlanan çocuklar, eğitimi verilen mesleklerin kıyafetlerini giyerek şenliğe katılım sağladı. Çocukların günlük yaşamda önemli yere sahip olan meslekleri özümsemeleri için inşaat, itfaiye, trafik ve tıp alanlarıyla ilgili uygulama yapma şansı buldu. Oldukça eğlenceli dakikalar geçiren çocuklar, yine meslekleri simgeleyen kara kalem resimleri çeşitli renklerle boyadı.

Yiyecek ve içecek ikramının da yapıldığı yarıyıl şenliğine katılan çocuklara, isimlerinin yazılı olduğu sertifikaları da dağıtan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine aileler, etkinlik ve gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ettiler.

‘Yarıyıl Tatili Çocuk Şenliği 3 Şubat Pazar gününe kadar devam edecek.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık