Başkan Atilla: Kulpun Refahını Arttıracak Projeleri Hizmete Sunuyoruz

Başkan Atilla: "Kulp'un Refahını Arttıracak Projeleri Hizmete Sunuyoruz"

Başkan Atilla: Kulpun Refahını Arttıracak Projeleri Hizmete Sunuyoruz
  • 25 Mart 2019, Pazartesi 8:05

Kulp ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelen Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Kulpun refahını arttıracak projeleri hizmete sunuyoruz. dedi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, ilçeleri ziyaret etmeye devam ediyor. Başkan Atilla, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Ebubekir Bal, Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Fatih Dülgeroğlu ile birlikte, Kulp ilçesine bağlı Kayahan ve Başbuğ Mahallelerini ziyaret etti. Sorunları ve talepleri dinleyen Başkan Atilla, Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarını anlattı. Başkan Atilla ve beraberindekiler daha sonra Kulp ilçe merkezinde esnafa hayırlı işler diledi.

Kulptaki çalışmaları anlatan Başkan Atilla, Kulpun refahını arttıracak projeleri hizmete sunuyoruz. Milletimiz için varız. Hemşehrilerimizin isteklerini yerine getirmek için çalışıyoruz. Kulpun eksikliklerini giderecek çalışmalarımız devam ediyor. Hemşehrilerimizin sorunlarına çözüm bulmak için her öneriyi dikkate alıyoruz. dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık